Nieuws

TReNT wint Europese aanbesteding Openbaar Onderwijs Zwolle en regio
We zijn trots om aan te kondigen dat TReNT Glasvezel de aanbesteding heeft gewonnen om een dark fiber netwerk te realiseren voor Openbaar Onderwijs Zwolle en regio (OOZ). Dit netwerk zal ruim dertig locaties bedienen, variërend van basisscholen tot voortgezet onderwijs, inclusief speciaal onderwijs.
Vrijwilligerswerk bij het Bio Vakantieoord: Samen maken we impact!
Vrijdag 24 mei hebben wij een inspirerende dag beleefd bij het Bio Vakantieoord in Arnhem, waar we ons hebben ingezet als vrijwilligers. Het is voor ons als TReNT belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Samen hebben we een trampoline ingegraven, speeltoestellen in elkaar gezet en ook schoongemaakt.
Succesvol relatie event in Sneek, TReNT breidt uit naar Friesland!
Op 16 mei vond ons relatie event in Sneek Friesland plaats. Met als thema: het versterken van de digitale infrastructuur in Friesland door de uitrol van het dark fiber netwerk van TReNT. Dit succesvolle evenement markeert de start van onze ambitieuze plannen om Friesland te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare glasvezelverbindingen.
Succesvolle aanbesteding verzekert groeiambities TReNT Glasvezel en Alliander Telecom
In 2020 is met de overname van TReNT door Alliander Corporate Ventures een samenwerking tussen TReNT en Alliander Telecom gestart, gericht op het ontwikkelen en laten groeien van de glasvezelnetwerken van beide organisaties. Om onze gezamenlijke doelen en (groei)ambities te realiseren, is dit jaar een Europese aanbesteding in de markt gezet om zo aannemerscapaciteit veilig te stellen.
Maximale betrouwbaarheid én flexibiliteit voor scholengemeenschap Het Stedelijk
Lesmateriaal dat via de digitale weg beschikbaar wordt gemaakt, een digitaal begeleidingssysteem voor vraaggericht onderwijs en mobile devices. Op Het Stedelijk is er een ongekende toename van digitalisering. Daarnaast vertrouwen leerlingen vandaag de dag op de beschikbaarheid van een snelle internettoegang voor Kijk- en Luistertoetsen (Cito) en online lessen via Google Meet bij langdurige afwezigheid. Het Stedelijk was op die transitie voorbereid aangezien zij ruim 20 jaar geleden al kozen voor dark fiber glasvezelverbindingen als fundament voor hun ICT-infrastructuur.
Veilige en betrouwbare dark fiber verbinding voor VNOG
Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) dient 24/7 paraat te zijn om op te treden bij een brand, ongeluk, ramp of crisis. Om de kwaliteit en de continuïteit van haar dienstverlening te waarborgen heeft VNOG gekozen voor een dark fiber glasvezelverbinding van TReNT tussen haar hoofdkantoor en ITB2 Datacenters in Apeldoorn.
Zorggroep Apeldoorn e.o. kiest voor Dark Fiber van TReNT
Sinds een half jaar beschikt Zorggroep Apeldoorn en omstreken over een redundant dark fiber glasvezelnetwerk tussen al haar vestigingen (12) in Apeldoorn en omstreken.
Military Boekelo: altijd online dankzij ketensamenwerking van TReNT, Fundaments en Loogisch
De Military Boekelo is één van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Jaarlijks trekken tienduizenden bezoekers vanuit het hele land in oktober naar Boekelo om te genieten van dit fantastische evenement. Een evenement dat mede mogelijk wordt gemaakt door de ketensamenwerking van TReNT, Fundaments en Loogisch. Samen zorgen deze Twentse bedrijven ervoor dat de Military Boekelo altijd online is, waarbij elk bedrijf zo zijn eigen specialiteit heeft.
TReNT opnieuw ISO 9001 gecertificeerd
Met trots kondigen wij aan dat we opnieuw trotse bezitter zijn van het ISO 9001:2015 certificaat. Met dit certificaat voldoen we aan internationale vereisten voor kwaliteitsmanagement.
TReNT levert glasvezelverbinding Zwarte Cross
Met 222.000 bezoekers, 33 podia, 800 theaterartiesten, 18 uur cross-geweld en meer dan 250 bands uit binnen-en buitenland is de Zwarte Cross het grootste betaalde muziekfestival van Nederland. Dat vraagt om een snelle internetverbinding om alles op het gebied van automatisering in goede banen te kunnen leiden. Daarom voorzien wij sinds 2013 het terrein van de Zwarte Cross (De Schans) van een glasvezelverbinding. Niets is onmogelijk bij de bezoekers en organisatie van dit evenement. Hier kan TReNT zich voor 100% in vinden.
Sponsorproject: Symfonio
TReNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren sport-, culturele - en maatschappelijke initiatieven. Ook ieder personeelslid wordt jaarlijks in staat gesteld om voor € 500,00 een zelfgekozen doel te sponsoren. Dit kan de lokale sportclub zijn, maar ook een liefdadigheidsinstelling of evenement. Collega Erik Flederus sponsort dit jaar Symfonio.
TReNT omarmt de Special Olympics Twente met trots!
TReNT is er trots op sponsor te zijn van de Special Olympics, die van 10 tot en met 12 juni gehouden worden in Twente. Drie dagen lang worden in 14 Twentse gemeenten wedstrijden georganiseerd in maar liefst 25 takken van sport. Zo’n 3.000 sporters met een verstandelijke beperking en hun coaches reizen af naar Twente. De openingsceremonie van de spelen is in het FBK stadion. Op de Campus van Universiteit Twente is het Olympisch Dorp.
Aanleg Veluweroute door TReNT met succes afgerond!
Vorig jaar september is TReNT gestart met de aanleg van een grootschalig glasvezelnetwerk tussen Harderwijk, Putten, Nijkerk en Barneveld. Deze route - intern ook wel Veluweroute genoemd - is vorige maand succesvol afgerond.
Wouter Schroer nieuwe directeur TReNT. Hij stelt zich voor...
Wouter Schroer (49) is sinds 1 januari als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor het commerciële beleid van TReNT. Hij volgt Wald Been op, die de onderneming na ruim 20 jaar heeft verlaten. Wouter introduceert zich via deze weg graag bij de klanten en relaties van TReNT.
TReNT wint aanbesteding van de gemeente Lingewaard
TReNT gaat een dark fiber glasvezelverbinding realiseren tussen de gemeentehuizen van Lingewaard en Overbetuwe. Vorige maand heeft TReNT de aanbesteding daarvan gewonnen.
Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest voor dark fiber oplossing van TReNT
Ziekenhuis Gelderse Vallei investeert continu in de verdere ontwikkeling van het digitale ziekenhuis. Er wordt gestreefd naar volledige papierloze werkprocessen zodat ZGV een volledig digitaal ziekenhuis kan worden en de zorgverleners rondom de patiënt steeds beter kunnen samenwerken met een uitstekende informatievoorziening. Dit alles vereist betrouwbare en flexibele bandbreedte. Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft hierop geanticipeerd en een contract met TReNT ondertekend voor de aanleg en het beheer van digitale infrastructuur.
Sponsorproject: Stichting WensAmbulance
TReNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren sport-, cultuur- en maatschappelijke instellingen. Ook ieder personeelslid wordt in staat gesteld om jaarlijks een zelfgekozen doel te sponsoren. Dat kan de lokale sportclub zijn, maar ook een liefdadigheidsinstelling of evenement. Collega Ewout Koldenhof sponsort dit jaar Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.
Vogellanden blij met dark fiber-ring van TReNT!
Mark Witteveen (systeembeheerder Vogellanden) is blij met de oplevering van de flat redundante dark fiber- ring: “Eindelijk heeft de locatie Violierenstraat meer dan voldoende bandbreedte”. Ook de glasvezelverbinding van de hoofdvestiging naar het datacenter van Isala is reeds in gebruik genomen. Later dit jaar volgt de ingebruikname van de andere vestigingen, zodat de dark fiber-ring in januari 2022 helemaal operationeel is.
Toekomstvast netwerk verhoogt flexibiliteit accountantskantoor KroeseWevers
Met zeven vestigingen is KroeseWevers een belangrijke adviseur op gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel & salaris en subsidies voor veel ondernemers in met name Noord- en Oost-Nederland. Door een overname begin 2021 is het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Groningen die wij mogen voorzien van een dedicated ethernetverbinding.
Open glasvezelinfrastructuur belangrijk voor gemeente Doetinchem!
TReNT levert een ‘nieuw’ robuust en schaalbaar core-netwerk waarin 16 locaties (5 gemeentehuizen, 1 datacenter en 10 nevenlocaties) zijn opgenomen van het regio-samenwerkingsverband van gemeente Doetinchem. Het gemeentehuis van Doetinchem en het datacenter Compudac zijn volledig redundant aangesloten. De overige locaties zijn flat redundant.
TReNT verstevigt haar aanwezigheid op de Veluwe
TReNT verstevigt haar aanwezigheid in Gelderland door het aanleggen van bijna 30 kilometer nieuw glasvezel op de Veluwe. Dit maakt het voor bedrijven en instellingen op de Veluwe mogelijk om direct aangesloten te worden op het dark fiber glasvezelnetwerk van TReNT. De uitbreiding maakt deel uit van TReNT haar groeistrategie.
TReNT tekent samenwerkingsovereenkomst met Qterra
TReNT Glasvezel heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met bodemadviseur Qterra. Dit betekent dat Qterra ons vanaf nu adviseert en begeleidt bij de werkvoorbereiding ten aanzien van werken in (verontreinigde) grond.
Klanttevredenheid stijgt naar ongehoorde score
Afgelopen maand hebben veel van onze klanten weer meegewerkt aan ons tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Wij delen graag de belangrijkste resultaten van dit onderzoek in een notendop.
TReNT al sinds 2010 ISO:9001 gecertificeerd
Met trots kondigen wij aan dat we alweer voor de 12de keer op rij goedge-keurd zijn door de DEKRA voor het ISO 9001 certificaat. Met dit certificaat voldoen we aan internationale vereisten voor kwaliteitsmanagement.
TReNT Glasvezel neemt glasvezelnetwerk OBAN over
TReNT Glasvezel heeft het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Apeldoorn Noord van Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN) overgenomen. Beide organisaties zijn verheugd deze deal te hebben kunnen sluiten, om daarmee de levering van diensten over zakelijk glasvezel voor de toekomst te borgen.
Liveconcert met bandleden op 80 kilometer afstand dankzij dark fiber
Een liveconcert waarbij de bandleden verspreid over drie locaties live meespelen. Het lijkt onmogelijk, toch is het een ArtEZ-student gelukt voor zijn afstudeerproject. Hoe dat kan? Middels een ICT-omgeving met goede dataverbindingen.
TReNT breidt haar zakelijk glasvezelnetwerk verder uit in en rond Apeldoorn
TReNT breidt haar zakelijk glasvezelnetwerk nog verder uit in en rond Apeldoorn door ruim acht kilometer aan nieuwe zakelijke glasvezelverbindingen aan te leggen in deze regio. Met deze uitbreiding zetten we een nieuwe stap in de versterking van onze positie in de markt voor zakelijke glasvezelverbindingen in de Stedendriehoek.
InteraktContour ontvangt donatie voor fietslabyrint van collega Martijn
Vorige week heeft collega Martijn Mooi een cheque overhandigd aan de dagbesteding van InteraktContour in Wezep. Het geld is bedoeld voor de aanschaf van een fietslabyrint waarmee op een hometrainer een virtuele route kan worden gefietst. Cliënten en medewerkers zijn heel blij met deze donatie. “We sparen namelijk al een tijd voor een fietslabyrint”, vertelt Manon Tempert, Senior Begeleider.
Nieuwe glasvezelverbinding verbindt Apeldoorn en Harderwijk
TReNT is gestart met de aanleg van een nieuwe glasvezelverbinding naar Uddel. Voor deze nieuwe verbinding wordt een aftakking gemaakt van onze huidige verbinding tussen Apeldoorn en Barneveld. Met deze uitbreiding creëren we tevens een doorgaande korte route tussen Apeldoorn en Harderwijk
InterDC ontsluit al haar datacenters via glasvezel van TReNT
Vorig jaar nam InterDC al een datacenter uit Hengelo over. In de laatste weken van 2020 kwam daar nog een overname bij: de datacenters van Novoserve in Enschede en Doetinchem. InterDC is daarmee één van de grootste datacenter-exploitanten van Oost-Nederland geworden, met in totaal 4 datacenters in haar portfolio. Alle datacenters liggen in de regio Twente en Achterhoek. TReNT voorziet al deze (nieuwe) locaties van een redundante glasvezelverbinding.
Ondernemers BT A12 succesvol overgezet op het glasvezelnetwerk van TReNT
Eind 2019 heeft TReNT Glasvezel het glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein A12 in Ede van de ondernemersvereniging overgenomen. Na een geslaagde ombouwoperatie, waarbij het bestaande netwerk van een upgrade is voorzien, zijn deze maand vrijwel alle locaties van de ondernemers succesvol naar de professionele standaard van TReNT overgezet.
Volledig redundante verbindingen naar datacenters Serverius en ITB2 in Apeldoorn
TReNT Glasvezel breidt haar glasvezelnetwerk verder uit in Apeldoorn, waardoor zowel datacenter Serverius als ITB2 volledig redundant aangesloten wordt op ons glasvezelnetwerk. Onze klanten in Apeldoorn kunnen we hierdoor dubbele garanties voor continuïteit bieden.
Van Backpacker naar Trashpacker
Wat begon met een ‘clean-up’ op een strand in Zuidoost-Azië, groeide voor Hengeloër Tijmen Sissing uit tot een wereldwijde beweging en een organisatie genaamd Trashpackers. Van het opruimen van stranden met locals, tot plastic afval reduceren bij bedrijven en educatie op scholen over plastic afval in de natuur. Tijmen begon als backpacker en is nu Trashpacker: samen met duizenden anderen. Twee collega's steunen dit initiatief middels het inzetten van hun persoonlijke sponsorbedrag. 
Start aanleg zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen Rijssen
Nu steeds meer ondernemers afhankelijk zijn van internet moet een snelle en betrouwbare internetverbinding voor ieder bedrijf betaalbaar zijn. Daarom hebben NDIX, Connectium en Fiber Direct de handen ineengeslagen. Samen voorzien zij twee industrieterreinen in Rijssen van glasvezel: De Mors en Plaagslagen. Goed nieuws dus voor alle ondernemers op deze terreinen; hét netwerk voor nu en de toekomst komt eraan.
Belang van continuïteit
De allerhoogste prioriteit ligt op dit moment bij de volksgezondheid. De mensen in vitale beroepen zijn van cruciaal belang in de aanpak van deze crisis. Wij willen hen, binnen onze invloedssfeer, op elke mogelijke manier ondersteunen. Zo zijn onze glasvezelververbindingen letterlijk de levenslijn voor organisaties in de vitale sectoren, waaronder zorginstellingen, transportbedrijven, overheden, scholen en aanbieders van telecomdiensten. Het is belangrijker dan ooit dat ons netwerk stabiel blijft. Onze prioriteit ligt dan ook bij het waarborgen van de beschikbaarheid en continuïteit van onze digitale infrastructuur.
Maatregelen coronavirus
We hoeven er niet omheen te draaien. De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Aangezien we de gezondheid van onze medewerkers, klanten en relaties het belangrijkst vinden, nemen we geen enkel risico. Op basis daarvan voelen we ons genoodzaakt om nadere maatregelen te nemen.
Van cross tot kunst
Op veel evenementen, variërend van sportgala’s tot popfestivals en andere manifestaties, is TReNT aanwezig. En niet louter en alleen omdat events en activiteiten steeds afhankelijker worden van optimale verbindingen. Ook vanuit een maatschappelijk verantwoorde houding is TReNT erbij betrokken. De organisatoren en instellingen zijn er zonder uitzondering dankbaar voor. “Ze zijn betrouwbaar en onmisbaar.”
Aannemers over TReNT
Als dark fiber eenmaal in de grond ligt, biedt het veel voordelen voor de gebruiker. Maar voor het zover is moeten er trottoirs open worden gebroken, langs en onder wegen worden gegraven of geboord. Er
worden buizen gelegd, waar glasvezelkabels doorheen worden geblazen en handholes geplaatst om al die haardunne vezels te verbinden en te verdelen. Een klus voor specialisten. Drie experts aan het woord.
Overname TReNT Glasvezel door Alliander
Onze aandeelhouder, de Stichting TRENT, heeft overeenstemming bereikt met Alliander (Alliander Corporate Ventures BV) om haar aandelenpakket TReNT Glasvezel over te dragen. Door deze overname door Alliander, met haar publieke aandeelhouders, is ook op de lange termijn de beschikbaarheid van een veilig publiek netwerk in Nederland verzekerd.
Hoogtepunten 2019
Nog een paar dagen en dat zit 2019 er alweer op. En wat voor een jaar is het geweest. Wij hebben ervan genoten en hopelijk u ook. We blikken terug op vijf hoogtepunten uit het afgelopen jaar. 
TReNT Glasvezel neemt glasvezelnetwerk BT A12 over
TReNT Glasvezel heeft het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein BT A12 in Ede overgenomen. Verkopende partij is de Vereniging Bedrijventerrein A12 Ede – Veenendaal. Beide organisaties zijn verheugd deze deal te hebben kunnen sluiten, om daarmee de levering van diensten over glasvezel voor de toekomst te borgen. Afgelopen dinsdag is de overeenkomst ondertekend.
Jubileummagazine - TReNT Glasvezel
Dit jaar bestaat TReNT Glasvezel 20 jaar. Een prachtige mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben wij alle mooie momenten en verhalen met onze medewerkers, leveranciers, klanten en overige relaties gebundeld in een jubileummagazine.
Klant aan het woord: ZGT
De gezondheidszorg staat voor een flinke uitdaging door de stijgende en complexere zorgvraag én de invloed van informatietechnologie. Hierbij speelt een veilige ICT-infrastructuur een cruciale rol. ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) heeft hierop geanticipeerd door gebruik te maken van het glasvezelnetwerk van TReNT Glasvezel.
Sponsorproject: Brickworkz, Create Your Future
Bij TReNT hebben we ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke en regionale initiatieven. Daarnaast krijgt elke TReNT-collega jaarlijks de mogelijkheid om een zelfgekozen goed doel te sponsoren. Dat kan de lokale sportclub zijn, maar ook een liefdadigheidsinstelling of evenement. Collega Ewout Koldenhof sponsort dit jaar Stichting Brickworkz.
TReNT realiseert cityring in Zwolle
Enkele maanden geleden werd het al aangekondigd, maar nu is het dan zover; TReNT heeft een Cityring van ruim 20 kilometer in Zwolle gerealiseerd.
Uitslag KTO
De afgelopen maanden hebben veel van onze klanten weer meegewerkt aan ons tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Het onderzoek had als doelstelling om inzicht te krijgen in de klanttevredenheid van onze klanten om onze dienstverlening zo optimaal te verbeteren. Wij delen graag de belangrijkste resultaten van dit onderzoek in een notendop.
Megaproject uit de startblokken, infrastructurele ingrepen noodzakelijk
Begin juni is gemeente Enschede gestart met het omvangrijke project Kop van de Boulevard. Voor dit megaproject wordt de totale omgeving van de rotonde Haaksbergerstraat aangepakt. Om de ontwikkelingen binnen het plangebied mogelijk te maken moet de bestaande infrastructuur van kabels en leidingen worden aangepast. Dit betekent dat wij samen met onze aannemer aan de bak moeten.
TReNT verbindt Apeldoorn en Barneveld
TReNT Glasvezel slaat haar vleugels verder uit en gaat een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen Apeldoorn en Barneveld aanleggen. Naast de al bestaande route via Arnhem / Ede wordt deze verbinding tussen Apeldoorn en Barneveld TReNTs tweede verbinding naar Barneveld.
TReNT start met aanleg glasvezel in Zwolle
Onder andere Apeldoorn, Deventer, Enschede en Nijmegen hadden het al, en nu volgt ook Zwolle. TReNT start daar met de aanleg van zakelijk glasvezel.
Stichting Liemerije kiest voor glasvezel van TReNT Glasvezel
TReNT heeft vijf locaties van Stichting Liemerije van een glasvezelverbinding voorzien. De oplevering vond plaats in januari 2019. 
Kinderhospice Binnenveld en TReNT verlengen samenwerking
De digitale transformatie in de gezondheidszorg vraagt om aanpassingen. Dat ervaarde ook Kinderhospice Binnenveld. Een snelle en stabiele glasvezelverbinding was dan ook de wens. In samenwerking met Hype en NDIX hebben wij dit kunnen realiseren.
Enquêteresultaten klanten geven openheid over TReNT
Denk eens aan de oplevering van je nieuwbouwwoning. De lijst met manco’s is waarschijnlijk groot. Ook de levering van diensten laat nog wel eens te wensen over. Dat willen we bij TReNT graag veranderen en bovenal ook inzichtelijk maken. Wij vragen daarom onze klanten al jaren naar hun ervaringen omtrent het opleveringsproces.
TReNT breidt haar glasvezelnetwerk uit en verbindt Apeldoorn en Zwolle
Vorig jaar oktober ging de eerste schep de grond in en in september dit jaar was het dan eindelijk zover. Onze nieuwe verbinding tussen Apeldoorn en Zwolle is voltooid. Een mooie uitbreiding van ons glasvezelnetwerk in Oost Nederland.
Storingen voorkomen in plaats van oplossen
Stelt u zich eens voor: een glasvezelstoring die nog voor u er last van heeft al wordt gesignaleerd én opgelost. Dat is het werk van ons monitoringssysteem ADVA Advanced Link Monitoring. Nieuwsgierig of en hoe het werkt...
Nieuwe huisstijl en website
TReNT Glasvezel bestaat 15 jaar en dat mag gevierd worden met een verfrissende nieuwe huisstijl en website! Tijdens ons jaarlijks klantenevent op de Military in Boekelo onthulden wij vol trots onze nieuwe huisstijl.
TReNT Glasvezel behaalt ISO 9001:2015
Afgelopen mei is er binnen TReNT een audit uitgevoerd door DEKRA met betrekking tot omzetting van de huidige kwaliteitsnorm ISO 900:2008 naar de vernieuwde kwaliteitsnorm ISO 9001:2015. Tijdens deze audit zijn steekproefgewijs de belangrijkste bedrijfsprocessen binnen TReNT getoetst, met de afgifte van het nieuwe certificaat als resultaat.
TReNT Glasvezel implementeert ADVA ALM technologie
In samenwerking met TrueCom hebben wij de ADVA Advanced Link Monitoring (ALM) - technologie geïmplementeerd in ons dark fiber glasvezelnetwerk. Deze technologie monitort onze glasvezelverbindingen en biedt realtime inzicht in de prestaties van ons glasvezelnetwerk. Eventuele breuken of verstoringen in ons glasvezelnetwerk worden hierdoor razendsnel en feilloos gedetecteerd. De technologie stelt ons in staat om de operationele processen aanzienlijk te verbeteren. Hierdoor kunnen wij uitval voorkomen en voldoen aan de afgegeven SLA’s.
TReNT levert glasvezelverbinding Zwarte Cross
Het grootste betaalde muziekfestival van Nederland vraagt om een snelle internetverbinding om alles op het gebied van automatisering in goede banen te kunnen leiden. Daarom voorzien wij sinds 2013 het terrein van de Zwarte Cross (De Schans) van een glasvezelverbinding. Niets is onmogelijk bij de bezoekers en organisatie van dit evenement,. Hier kunnen wij ons voor 100% in vinden.
Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.