ICT & Telecom

Samenwerken op basis van een open netwerk 


Het leveren van de beste totaaloplossing passend bij de organisatiedoelen van de klant, dat is de uitdaging voor veel ICT-bedrijven. Of het nu gaat om VoIP-, intelligente cloudoplossingen, SaaS applicaties of datacenteroplossingen, in alle gevallen is een stabiele en betrouwbare verbinding noodzakelijk. Onze dark fiber glasvezelverbindingen zijn een belangrijke bouwsteen voor jouw maatwerkoplossing naar klanten en bieden je volop flexibiliteit. 


Wij het open netwerk, jij de vrijheid en maatoplossingen 

Mobiele of vaste operator, een carrier, kabelmaatschappij of service provider: hoge bandbreedtes en een betrouwbaar netwerk zijn onmisbaar. Profiteer van alle voordelen van ons open netwerk. Door de heldere scheiding tussen verbindingen en diensten heb je volledige vrijheid om jouw klanten maatoplossingen te bieden.  


Mobiel dataverkeer over het glasvezelnetwerk van TReNT

Jouw klanten rekenen erop te kunnen bellen, internetten en werken − op kantoor, thuis of onderweg. Of het kijken films en luisteren online muziek via verschillende apparaten. Ook de vele ‘Internet of Things’ connecties zorgen voor een explosieve groei van mobiel dataverkeer. De uitrol van 5G-infrastructuren is inmiddels in volle gang. Speel in op deze groei van mobiele data door het toenemende dataverkeer over jouw zendmasten veilig en snel verder te transporteren via ons glasvezelnetwerk. 


Connectiviteit als focus

Het grote voordeel is dat je onze verbindingen kunt gebruiken alsof deze van jou zijn. Door de heldere scheiding tussen infrastructuur en diensten, ben jij en jouw eindklant helemaal vrij in de keuze van provider en datastromen. Hierdoor zijn we ook geen concurrenten van elkaar. Ook de bandbreedte bepaal je zelf. Hierdoor houd je de regie in eigen handen en heb je de volledige vrijheid om zo de beste maatoplossing te bieden.


Datacenters

Datacenters zijn voor TReNT belangrijke partners. Of het nu gaat om het aansluiten van nieuwe datacenters op het netwerk of het leveren van verbindingen aan klanten van en naar datacenters. TReNT biedt met haar Dark Fibers een unieke oplossing. Bijna alle carrier neutrale datacenters in Oost-Nederland zijn redundant op onze infrastructuur aangesloten.


Zij gingen je voor...

Al veel bedrijven die ICT-oplossingen bieden, maken gebruik van onze infrastructuur om dé maatwerkoplossing te leveren aan hun eindklanten. Samen met deze 'partners' bouwen wij verder aan hun totaaloplossing!


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.