Netwerkkaart

Ons zakelijk glasvezelnetwerk in beeld


In 1999 werden de eerste meters van ons zakelijk glasvezelnetwerk aangelegd en inmiddels beschikken wij over een infrastructuur van ruim 4.000 kilometer. Daarmee zijn wij een belangrijker speler in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Gelderland, Overijssel, en Drenthe, maar hebben ook kleine netwerken in Groningen en Utrecht. Met onze infrastructuur houden wij Nederland geconnecteerd, iedere dag weer.Kwaliteitsnetwerk

De kwaliteit van onze zakelijke glasvezelverbindingen wordt met een 9,1 beoordeeld. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van ons zakelijk glasvezelnetwerk te waarborgen. Dit doen we o.a. door middel van ons monitoringssysteem ADVA ALM (Advanced Link Monitoring). Deze technologie monitort onze zakelijke glasvezelverbindingen 24/7 en biedt ons realtime inzicht in de prestaties van ons glasvezelnetwerk. Dankzij dit systeem kunnen we storingen vroegtijdig detecteren én oplossen voordat je hier last van hebt.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.