Onderwijs

Het onderwijs schreeuwt om een snelle verbinding met de onlinewereld


Digitalisering in het onderwijs valt niet meer te ontkennen. Hoewel hybride onderwijs, gepersonaliseerd onderwijs en digitaal onderwijs al in opmars waren, heeft de pandemie dit zichtbaarder gemaakt. De toename in het gebruik van digitale systemen, digitale leermiddelen en devices maakt het onderwijs nóg afhankelijker van een veilige, efficiënte en toekomstgerichte ICT-infrastructuur.

De urgentie van veilig onderwijs is enrom toegenomen, dit laat het belang zien van een betrouwbare ICT-infrastructuur voor scholen. Deze moet veilig zijn, beschermen tegen aanvallen van buiten en voldoen aan de benodigde capaciteit en functionaliteit. Hiermee blijft de continuïteit van het onderwijs geborgd. 

TReNT biedt de ideale oplossing met haar eigen Dark Fiber glasvezelverbindingen. Dit zorgt voor een stabiele digitale infrastructuur die jij nodig hebt. Veilig, betrouwbaar en schaalbaar voor nu en in de toekomst. Voer met één netwerk een sterk innovatief IT-beleid en focus je op wat wat er echt toe doet: het onderwijs. 


Van traag wifi naar turbo netwerk

Leerlingen, ze lijken soms wel vergroeid met hun mobiele telefoon. Tel daar alle laptops, vaste computers en tablets nog bij en je hebt soms wel duizend devices of meer die tegelijkertijd gebruik maken van het netwerk. Dit vraagt om een grote hoeveelheid bandbreedte. Bij ons bepaal je zelf de bandbreedte van jouw verbindingen dus levert dit nooit een probleem op voor jouw bedrijfsvoering. Resultaat: het bereik zal dankzij de sterkte en bandbreedte van de Dark Fiber glasvezelverbinding jouw Wifi-netwerk enorm verbeteren. Werken met een devices is zo weer gemakkelijker en prettiger.  


Kwetsbaarheid van uw ICT-voorzieningen

Het ouderportaal, digitaal lesmateriaal, de salarisadministratie en leerlingenadministratie: alles gaat tegenwoordig via het netwerk. Zonder toegang tot dit netwerk zitten leerlingen en medewerkers met de handen in het haar. Een ringnetwerk van TReNT biedt jou de zekerheid die je nodig hebt. Stroomuitval op één locatie in het netwerk, zorgt niet meer voor een onderbreking naar andere locaties. Je hebt namelijk altijd de beschikking tot een tweede lijn. Hierdoor hebben jouw leerlingen en medewerkers altijd en overal toegang tot hun applicaties en webbased toepassingen.  


Zakelijk glasvezel biedt mogelijkheden voor onderwijs


Verschillende scholen koppelen, gescheiden netwerken voor leerlingen en docenten of samenwerken in de cloud: het kan allemaal met Dark Fiber van TReNT. Zij gingen je voor...  


Is connectiviteit ook voor jouw onderwijsinstelling cruciaal?

Met Dark Fiber heb je een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen jouw schoollocaties die veel capaciteit nodig hebben. Benieuwd of glasvezel van TReNT beschikbaar is op jouw adres? Doe de postcodecheck!

Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met één van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.