Onderwijs

Het onderwijs schreeuwt om een snelle verbinding met de onlinewereld

Digitalisering in het onderwijs valt niet meer te ontkennen. Hoewel hybride onderwijs, gepersonaliseerd onderwijs en digitaal onderwijs al in opmars waren, heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat dit nog meer en sneller naar de voorgrond is gebracht. Het toegenomen gebruik van systemen, digitale leermiddelen en devices maakt het onderwijs nóg afhankelijker van een veilige, toekomstgerichte en efficiënte ICT-infrastructuur.

Ook de toegenomen urgentie van veilig onderwijs laat het belang zien van een betrouwbare ICT-infrastructuur voor scholen. Deze moet veilig zijn, beschermen tegen aanvallen van buiten en voldoen aan de benodigde capaciteit en functionaliteit. Hiermee blijft de continuïteit van het onderwijs geborgd. 

TReNT biedt hiervoor de ideale oplossing met haar eigen Dark Fiber glasvezelverbindingen. Dit zorgt ervoor dat u een stabiele infrastructuur heeft. Veilig, betrouwbaar en schaalbaar voor nu en in de toekomst. Zo kunt u met één netwerk een sterk innovatief IT-beleid voeren en de focus leggen op waar het gewenst is: het onderwijs. 

Van traag wifi naar turbo netwerk

Leerlingen, ze lijken soms wel vergroeid met hun mobiele telefoon. Tel daar alle laptops, vaste computers en tablets nog bij en je hebt soms wel duizend devices of meer die tegelijkertijd gebruik maken van het netwerk. Dit vraagt om een grote hoeveelheid bandbreedte. Doordat u bij ons zelf de bandbreedte van uw verbindingen bepaalt, levert dit nooit een probleem op in uw bedrijfsvoering. Resultaat: qua bereik zal dankzij de sterkte en bandbreedte van de zakelijke glasvezelverbinding uw Wifi-netwerk sterk verbeteren. Werken met een devices wordt zo weer gemakkelijker en prettiger.  

Kwetsbaarheid van uw ICT-voorzieningen

Het ouderportaal, het digitale lesmateriaal, de salarisadministratie en leerlingenadministratie: alles gaat tegenwoordig via het netwerk. Zonder toegang tot dit netwerk zitten leerlingen en medewerkers met de handen in het haar. Een ringnetwerk van TReNT biedt u dan de zekerheid die u nodig hebt. Stroomuitval op één locatie waar het netwerkverkeer wordt gerouteerd, zorgt niet meer voor een onderbreking naar andere locaties. U hebt namelijk altijd de beschikking tot een tweede lijn. Hierdoor hebben uw leerlingen en medewerkers altijd en overal toegang tot hun applicaties en webbased toepassingen.  

Zakelijk glasvezel biedt mogelijkheden voor onderwijs

Verschillende scholen koppelen, gescheiden netwerken voor leerlingen en docenten of samenwerken in de cloud: het kan allemaal met Dark Fiber van TReNT. Zij gingen u voor...  Is connectiviteit ook voor uw onderwijsinstelling cruciaal?

Met dark fiber heeft u een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen uw schoollocaties die veel capaciteit nodig hebben. Benieuwd of glasvezel van TReNT beschikbaar is op uw adres? Doe de postcodecheck!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.