Onderwijs

Het onderwijs schreeuwt om een snelle verbinding met de onlinewereld

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Zo worden smartboards, tablets en het internet op grote schaal gebruikt ter ondersteuning van het lesprogramma. Voor veel scholen is daarmee het onderwijs afhankelijk geworden van de kwaliteit van de IT-infrastructuur. Het interne netwerk, met onder meer de wifi-voorziening, is hierbij erg belangrijk. TReNT biedt hiervoor de ideale oplossing met haar eigen Dark Fiber glasvezelverbindingen. Dit zorgt ervoor dat u een stabiele infrastructuur heeft. Veilig, betrouwbaar en schaalbaar voor nu en in de toekomst. Zo kunt u met één netwerk een sterk innovatief IT-beleid voeren en de focus leggen op waar het gewenst is: het onderwijs. 

Van traag wifi naar turbo netwerk

Leerlingen, ze lijken soms wel vergroeid met hun mobiele telefoon. Tel daar alle laptops, vaste computers en tablets nog bij en je hebt soms wel duizend devices of meer die tegelijkertijd gebruik maken van het wifi-netwerk. Dit vraagt om een grote hoeveelheid bandbreedte. Doordat u bij ons zelf de bandbreedte van uw verbindingen bepaalt, levert dit nooit een probleem op in uw bedrijfsvoering. Resultaat: qua bereik zal dankzij de sterkte en bandbreedte van de glasvezelverbinding uw Wifi-netwerk sterk verbeteren. Werken met een tablet wordt zo ook weer gemakkelijker en prettiger.  

Kwetsbaarheid van uw ICT voorzieningen

Het ouderportaal, het digitale lesmateriaal, de salarisadministratie en leerlingenadministratie: alles gaat tegenwoordig via het netwerk. Zonder toegang tot dit netwerk zitten leerlingen en medewerkers met de handen in het haar. Een ringnetwerk van TReNT biedt u dan de zekerheid die u nodig hebt. Stroomuitval op één locatie waar het netwerkverkeer wordt gerouteerd, zorgt niet meer voor een onderbreking naar andere locaties. U hebt namelijk altijd de beschikking tot een tweede lijn. Hierdoor hebben uw leerlingen en medewerkers altijd en overal toegang tot hun applicaties en webbased toepassingen.  


Zakelijk glasvezel biedt mogelijkheden voor onderwijs

Verschillende scholen koppelen, gescheiden netwerken voor leerlingen en docenten of samenwerken in de cloud: het kan allemaal met Dark Fiber van TReNT. Zij gingen u voor...  Check uw postcode(s)

Met dark fiber heeft u een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen uw schoollocaties die veel capaciteit nodig hebben. Benieuwd of glasvezel van TReNT beschikbaar is op uw adres? Doe de postcodecheck!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.