Gezondheidszorg

De beste zorg door een slimme ICT-infrastructuur

In de gezondheidszorg wordt steeds meer gevraagd van het bedrijfsnetwerk door het gebruik van nieuwe technologieën. Zo staan applicaties en apparaten met elkaar en met het internet in verbinding én wordt de zorg steeds vaker verleend via het internet in de vorm van e-healthprogramma’s. Reguliere face-to-face gesprekken worden gecombineerd met online chats, beeldbellen, online behandelmodules en online inzage in het eigen gezondheidsdossier. Deze technieken vragen om extreem snelle en veilige verbindingen zonder vertraging en downtime. TReNT biedt de infrastructuur die dergelijke toepassingen mogelijk maakt. Wij zorgen ervoor dat het werkt, voor patiënten en medewerkers. 


Veilig patiënt- gegevens benaderen en delen

Het altijd en overal kunnen beschikken over patiëntgegevens en het uitwisselen daarvan tussen afdelingen en locaties is van groot belang voor zorgorganisaties. Patiëntgegevens moeten niet alleen beschikbaar zijn, maar bovenal door de IT-infrastructuur goed beveiligd zijn. Door te kiezen voor zakelijke glasvezelverbindingen van TReNT beschikken uw zorgverleners op ieder moment over de informatie die ze nodig hebben voor de beste zorg. Tevens beschikt u over een betrouwbaar gesloten netwerk waardoor u op een veilige manier kunt werken met privacygevoelige informatie.

Redundante oplossingen voor meer uptime

De verbindingen van uw zorginstelling zijn altijd dermate kritisch, dat uitval van de systemen geen optie is. De zorg kan daarmee in gevaar komen. Een redundante verbinding biedt de zekerheid die u nodig hebt. Een redundante verbinding is een route die over een volledig gescheiden traject loopt zodat bij een onderbreking van de ene route, u altijd beschikking hebt over de andere route.  


Samen de zorg beter maken

Wij kunnen met trots mededelen dat wij een groot aantal zorginstelling in Oost-Nederland voorzien van onze zakelijke glasvezelverbindingen, zodat zij zorgeloos kunnen werken. Dit resulteert in een grote groep trouwe en tevreden ambassadeurs, die wij graag aan u voorstellen, zodat u een goed beeld hebt van wat wij voor u zouden kunnen betekenen.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.