Gezondheidszorg

De beste zorg door een slimme ICT-infrastructuur


In de gezondheidszorg wordt, door het gebruik van nieuwe technologiën, steeds meer gevraagd van de digitale infrastructuur. Zo staan applicaties en apparaten met elkaar en met het internet in verbinding én wordt zorg steeds vaker online verleend in de vorm van e-healthprogramma’s. Reguliere face-to-face gesprekken worden gecombineerd met beeldbellen, ook ontwikkelingen als robotchirurgie, domotica en patiëntportalen gaan razendsnel. Deze technieken vragen om extreem snelle en veilige verbindingen zonder vertraging en downtime. TReNT biedt de infrastructuur die dit mogelijk maakt. Wij zorgen ervoor dat de digitale infrastructuur werkt, voor jouw patiënten en medewerkers. 


Veilig patiënt- gegevens benaderen en delen

Het altijd en overal kunnen beschikken over patiëntgegevens en het uitwisselen daarvan tussen afdelingen en locaties is cruciaal voor zorgorganisaties. Patiëntgegevens moeten niet alleen beschikbaar zijn, maar bovenal door de IT-infrastructuur goed beveiligd zijn. Door te kiezen voor dark fiber glasvezelverbindingen van TReNT beschikken jouw zorgverleners op ieder moment over de informatie die ze nodig hebben voor de beste zorg. Tevens beschik je over een betrouwbaar en gesloten netwerk waardoor je op een veilige manier kunt werken met privacygevoelige informatie.


Redundante oplossingen voor meer uptime

De verbindingen van jouw zorginstelling zijn dermate kritisch, dat uitval van de systemen geen optie is. De zorg komt daarmee in gevaar. Een redundante verbinding biedt de zekerheid die je nodig hebt. Een redundante verbinding is een route die over een volledig gescheiden traject loopt zodat bij een onderbreking van de ene route, je altijd beschikking hebt over de andere route.  


Samen de zorg beter maken

Wij kunnen met trots mededelen dat we een groot aantal zorginstelling voorzien van onze dark fiber glasvezelverbindingen, zodat zij zorgeloos kunnen werken. Dit resulteert in een grote groep trouwe en tevreden ambassadeurs, die wij graag aan je voorstellen, zodat je een goed beeld hebt van wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.