Markten waarin wij het verschil maken

TReNT is onder meer actief in de volgende sectoren. Staat jouw sector hier nog niet tussen? We gaan graag de uitdaging aan!Is connectiviteit ook voor jouw organisatie cruciaal?

Met Dark Fiber heb je een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen jouw locaties die veel capaciteit nodig hebben. Benieuwd of glasvezel van TReNT beschikbaar is op jouw adres? Doe de postcodecheck!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.