Zakelijke dienstverlening

Snel, sneller, snelst


Data is tegenwoordig met één druk op de knop gevonden en gedeeld. En bijna alle werkzaamheden zijn grotendeels afhankelijk van het internet. Connectiviteit is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks werkleven. We gebruiken het om te mailen, te browsen en om gebruik te maken van cloudapplicaties. Bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening kunnen dan ook niet zonder een snelle, veilige en 100% betrouwbare IT-infrastructuur. Jouw medewerkers moeten namelijk kunnen samenwerken waar en wanneer ze willen. TReNT helpt je met haar Dark Fiber glasvezelverbindingen. Jouw klanten, de organisatie en medewerkers zijn daarbij het uitgangspunt.


Meerdere apparaten verbinden? Geen probleem.

Je maakt met onze verbindingen zorgeloos gebruik van verschillende zware toepassingen, tegelijkertijd. Diensten zoals videoconferencing, server-hosting en camerabewaking stellen hoge eisen aan een verbinding. Met een Dark Fiber van TReNT is dit geen enkel probleem. Deze diensten functioneren aanzienlijk sneller en beter over een dark fiber glasvezelaansluiting van TReNT. Ideaal!  


Een multifunctionele netwerkarchitectuur

Meerdere filialen? Dan heb je al heel snel voordeel bij een zeer snelle en betrouwbare dark fiber verbinding tussen deze locaties. Consolidatie van serveromgevingen, receptiefunctie en telefonie zijn slechts enkele voorbeelden die bijdragen aan efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering. Dark Fiber van TReNT is hiervoor de ideale oplossing en maakt het mogelijk meer rendement uit jouw ICT-systemen en internetverbindingen te halen. Daarbij zit jij zelf aan het stuur.  

Je bepaalt zelf welke datastromen, en van welke dienstaanbieder, er over de verbinding lopen én de bandbreedte van de verbinding.

Zeg gedag tegen trage downloads, buffering en sloom internet. Met dark fiber van TReNT kun je sneller bestanden versturen en gelijktijdig met meer online applicaties werken. Eenvoudig, zorgeloos en natuurlijk razendsnel. Internet zoals het bedoeld is!


Zij gingen je voor...


Op al onze klanten zijn wij even trots. Trots omdat zij de stap hebben gemaakt naar Dark Fiber. Samen met hen bouwen wij verder aan hun digitaal fundament. 


Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met één van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.