Over ons

Twentse nuchterheid 
Grenzeloze ambitie


Bij TReNT werken we met een gedreven team hard aan het maximale resultaat voor onze klanten. We zijn liever de beste dan de grootste en willen samen met onze klanten verder groeien. Dit doen we door slimmer, sneller en 100% vanuit de klant te denken. Met korte lijnen werken we snel en effectief naar het beste resultaat. We hebben een andere blik op ‘hoe dingen gedaan worden’, dan grote anonieme providers met standaardoplossingen. Zo is iedere aansluiting voor ons maatwerk. Daarnaast hechten we veel waarde aan de relaties met onze klanten. Daarom heb je jouw eigen contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk, snel en laagdrempelig is. Met ons eigen netwerk en onze servicegerichte aanpak willen we betrouwbare digitale en flexbibele connectiviteit voor alle organisties, die ICT in de kern van hun bedrijfsvoering hebben getrokken, mogelijk maken.

TReNT is aangesloten bij


ISO certificering


Bij TReNT zijn we sinds 2010 in het bezit van de certificering ISO 9001. Daarmee wordt bevestigd dat de wijze waarop we (al jarenlang) werken voldoet aan de strenge ISO eisen voor kwaliteitsmanagement.

De ISO 9001 certificering heeft betrekking op de kwaliteit van de dienstverlening en alle procedures die daarbij horen. Deze procedures zijn er doorlopend op gericht om jouw tevredenheid als klant te optimaliseren en te verhogen. Ons kwaliteitssysteem bestaat uit een aantal stappen waarin alle interne processen (tot in de kleinste details) staan omschreven. Zo is duidelijk wat we doen, op welke wijze we dit doen en kijken we daarbij continu of hierin verbeteringen mogelijk zijn.


Maak kennis met...

Altijd al willen weten wie TReNT nu precies is? Ontdek het o.a. in onze factwall. In één oogopslag maak je kennis met leuke weetjes en de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Laat je verrassen. 


Sponsoring


TReNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren, op nationaal én regionaal niveau, diverse evenementen, activiteiten, organisaties en instellingen. Ons streven hierbij is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren en samen met andere initiatiefnemers de regio te versterken. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relatie met onze klanten, relaties en medewerkers.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.