Overheid en Utility

IT vormt de verbinding tussen overheid, bedrijfsleven én burgers


Een vergunning aanvragen, mijnoverheid.nl, inloggen via DigiD of een vraag stellen per email. Burgers en bedrijven moeten hun zaken veilig en snel online kunnen doen. Deze digitale dienstverlening vraagt om aanpassingen in de IT-omgeving. TReNT ondersteunt gemeentes, provincies en waterschappen met hun netwerkinfrastructuren en verbindt hen met het bedrijfsleven én de burger.


Veilige uitwisseling van data

Veiligheid, effectief werken, kostenbesparing, digitalisering en schaalbaarheid zijn vraagstukken waar je mee te maken hebt als overheidinstantie. Met onze Dark Fiber oplossing zorgen wij dat jouw digitale dienstverlening flexibel is ingericht. Door bijvoorbeeld twee of meerdere vestigingen te koppelen, creëer je een ICT-landschap dat functioneert als één sterk geheel. Hiermee vereenvoudig je het beheer en hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot hun documenten, e-mails en applicaties.


Beveiliging van persoonsgegevens

Volledig digitaal zijn vereist tevens een hoge mate van intelligentie van jouw IT-omgeving. Iinformatiebeveiliging speelt hierin een cruciale rol, aangezien je veelal werkt met privacygevoelige informatie van burgers. Het plaatsen van deze gevoelige informatie in een beveiligd datacenter is daarom een veel voorkomende aanpak. Wij bieden de mogelijkheid om zo’n veilige maar ook zeer snelle koppeling met een extern datacenter te realiseren. Door gebruik te maken van onze eigen glasvezelinfrastructuur, koppelen wij jouw bedrijfslocaties moeiteloos aan een (lokaal) datacenter op basis van een directe Dark Fiber glasvezelverbinding.


Elke vraag geeft ons een uitdaging. Elk project is anders. 

Trots zijn wij op het vertrouwen van onze klanten. Bekijk hier wie jou voor gingen!


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.