Maak kennis met ons team!

Onze mensen

TReNT, dat zijn wij. Wij zijn blij met al onze medewerkers die er elke dag weer staan. Met hun goede ideeën, hun inzet en hun gezelligheid. Hun unieke talenten, eigenaardigheden en karakters maken ons bedrijf tot wat het is. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: een no-nonsense ‘getting things done’-mentaliteit. Maak hieronder kennis met ons team:

Wouter SchroerDirecteur
Wouter bepaalt en formuleert samen met het team de strategie en het beleid van TReNT. Tevens voert hij de algemene leiding over het bedrijf.
Thijs KortenhorstProjectleider
Thijs is verantwoordelijk voor het begeleiden en waarborgen van nieuwe aanlegprojecten en uitbreidingen. Van opstartfase tot oplevering aan onze klanten.
Anna AleksaniBinnendienst verkoop
Anna ondersteunt de afdeling sales met diverse administratieve werkzaamheden. Één van haar belangrijkste taken is contractmanagement.
Pascal FreiProjectleider
Als projectleider bewaakt en waarborgt Pascal de technische oplevering van onze glasvezelverbindingen.
Christel de Vries-SlotController
Christel is controller en verantwoordelijk voor het financiële en fiscale beleid van de organisatie.
Iwe WelkerKey Accountmanager
Als Key Acountmanager bouwt Iwe mee aan de groei van TReNT door het creëren van new business (in nieuwe gebieden).
Peter HarteminkProjectleider
Als projectleider draagt Peter bij aan een correcte en snelle oplevering van de glasvezelverbinding.
Bart RiesewijkAccountmanager
Bart is verantwoordelijk voor het inrichten, onderhouden en uitbouwen van een effectief partnerkanaal.
Edo JansenManager IT & Security
Edo draagt zorg en is verantwoordelijk voor alle inkoop, onderhoud en beheer van onze ICT-systemen / oplossingen.
William van den BergAccountmanager
William is accountmanager en richt zich daarbij op de non-profitsector. Hij is altijd op zoek naar nieuwe kansen in ons werkgebied en is tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties.
Harmen ten Kate-BusschersNetarchitect
In zijn rol als netarchitect is Harmen verantwoordelijk voor het ontwerp van ons netwerk. Daarnaast helpt hij sales door o.a. klantconfiguraties en kostenberekeningen uit te werken.
Tom BrinksManager Operations
Tom geeft leiding aan de afdeling operations en is daarmee verantwoordelijk voor de uitbreiding en het beheer van ons netwerk. Samen met de projectleiders streeft hij naar optimalisatie in het proces en zorgt hij voor continuïteit en bestendigheid van ons netwerk.
Bram GerridzenAccountmanager
Als accountmanager is Bram verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces en het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast ondersteunt hij Fiber Direct bij het hele proces.
Ewout NaafsBusiness Development
Ewout richt zich op het ontwikkelen van bestaande en nieuwe grootzakelijke klanten, nieuwe toepassingen & waardeproposities, alsmede op strategische en tactische inkoop.
Erna Wolberink-FinkersInterne zaken
Als Coördinator Interne Zaken is Erna verantwoordelijk voor o.a. personeelszaken, office-management, relatiemanagement en het bewaken van het kwaliteitsmanagement.
Erik FlederusProjectleider
Erik bewaakt en waarborgt de technische oplevering van de glasvezelverbinding. Ook ondersteunt hij sales met technische informatie.
Martijn MooiProjectleider
Als projectleider begeleidt en bewaakt Martijn de voortgang van de aanlegprojecten om zo een correcte oplevering te garanderen.
Erik Jan ZuilKey Accountmanager
Erik Jan is Key Accountmanager en bedient daarbij de non-profitsector. Zijn focus ligt op uitbreiding van het bestaande netwerk van TReNT.
Myron WoltersManager Fiber Direct
Myron is verantwoordelijk voor het uitrollen van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Daarnaast is hij als relatiemanager verantwoordelijk voor een groot deel van onze klantenkring.
Ewout KoldenhofFinancieel Controller
Als financieel controller is Ewout verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele financiële en administratieve processen van onze organisatie.
Rianne HendriksenMarketeer
Rianne is verantwoordelijk voor o.a. onze social media-kanalen, website onderhoud en het schrijven van blogs / artikelen.
L-visHoofd sfeerbeheer
Als sfeerbeheerder is L-Vis verantwoordelijk voor de sfeer en veiligheid op de werkvloer.
Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.