Veilige en betrouwbare dark fiber verbinding voor VNOG

Veilige en betrouwbare dark fiber verbinding voor VNOG!

20-1-2023

Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland (VNOG) dient 24/7 paraat te zijn om op te treden bij een brand, ongeluk, ramp of crisis. Om de kwaliteit en de continuïteit van haar dienstverlening te waarborgen heeft VNOG gekozen voor een dark fiber glasvezelverbinding van TReNT tussen haar hoofdkantoor en ITB2 Datacenters in Apeldoorn. Hiermee is data altijd beschikbaar en kunnen gegevens eenvoudig uitgewisseld worden.

Edwin Moraal, CISO en adviseur ICT bij VNOG, is blij met de verbinding: “Wij hadden een stabiele glasvezelverbinding nodig tussen ons interne en externe datacenter, aangezien elke seconde bij ons telt. Dan is het fijn dat je echt van je verbindingen op aan kunt." Projectleider Erik Flederus van TReNT: “Veiligheid en beschikbaarheid zijn belangrijke aandachtspunten voor elke klant, maar hier natuurlijk helemaal. VNOG is dan ook een speciale klant, omdat de verbindingen letterlijk van levensbelang kunnen zijn."

"Als elke seconde telt, moet je kunnen vertrouwen op een betrouwbare verbinding."

Edwin Moraal, CISO en adviseur ICT bij VNOG

VNOG is de derde veiligheidsregio waar TReNT dark fiber verbindingen aan levert. Veiligheidsregio’s Twente en Gelderland Midden zijn al jaren klant van TReNT.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.