TReNT opnieuw ISO 9001 gecertificeerd

TReNT opnieuw ISO 9001 gecertificeerd

8 september 2022

Met trots kondigen wij aan dat we opnieuw trotse bezitter zijn van het ISO 9001:2015 certificaat. Met dit certificaat voldoen we aan internationale vereisten voor kwaliteitsmanagement.

Twee dagen lang zijn de auditors van DEKRA langs geweest en zijn o.a. onze strategie voor de aankomende 5 jaar, ons managementsysteem, afhandeling van klantenklachten, het salesproces / inkoopproces, onze opgestelde SLA’s en ons ICT-plan besproken en beoordeeld.

Waar staat ISO 9001: 2015 voor?

ISO 9001 is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Elk jaar is een externe toets nodig om onafhankelijk te toetsen of ons kwaliteitsmanagementsysteem hieraan voldoet en wij de goede middelen inzetten om onze kwaliteit hoog te houden.

Kwaliteit

Omdat kwaliteit een van onze kernwaarden is, willen we steeds de beste dienstverlening bieden. We zijn van mening dat ISO 9001 kan helpen dit systeem te blijven optimaliseren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder verbeteren. Het moedigt ons ook aan om te blijven nadenken over verbeteringen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer klanttevredenheid.

De auditors gaven aan dat we trots mogen zijn op ons bedrijf. Er is een sterke klantfocus en de primaire en secundaire processen zijn goed beheerst. Risico's zijn op verschillende niveaus geïnventariseerd, geprioriteerd en de juiste beheersmaatregelen zijn genomen.

Feedback

Natuurlijk is er ook feedback gegeven, maar daarin zijn geen kritische feiten geconstateerd die hercertificering in de weg zouden staan. Het doet ons dan ook deugd dat wij ook het komende jaar vol trots het ISO certificaat mogen voeren.

De komende weken zullen we de gekregen feedback onderzoeken en een plan van aanpak maken om hierin nog verder te verbeteren. Want het hoog houden van onze kwaliteit heeft continu onze aandacht!

Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met één van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.