TReNT breidt uit naar Friesland

๐—ฆ๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฆ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ: ๐—ง๐—ฅ๐—ฒ๐—ก๐—ง ๐—š๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐˜ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ!


16-05-2024

Op 16 mei vond ons relatie event in Sneek Friesland plaats. Met als thema: het versterken van de digitale infrastructuur in Friesland door de uitrol van het dark fiber netwerk van TReNT.ย Dit succesvolle evenement markeert de start van onze ambitieuze plannen om Friesland te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare glasvezelverbindingen.

Een van de hoogtepunten was de symbolische glasvezel-las, waarbij Friesland officieel werd aangesloten op het TReNT netwerk. Deze las werd uitgevoerd door Peter Oostenwoud & Ronald Terschegget van JIP Snel, Jacco Tromp van Zorggroep Hof en Hiem en Jeffrey Beuks & Salam Kassir van Odido Nederland en markeerde een belangrijke stap voor Friesland en TReNT.

Tijdens het evenement benadrukten we ook onze verantwoordelijkheid voor het maatschappelijk belang. Samen met onze aannemers Euronet Infratechniek B.V. en Spinder Kabeltechniek B.V., doneerden wij โ‚ฌ3000 euro aan Leergeld Zuidwest Friesland. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen, zodat zij kunnen deelnemen aan activiteiten zoals schoolreisjes, sportclubs en muzieklessen.

ย ย ย ย ย 

๐—•๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜!

Een grote dank aan onze aanwezigen, klanten, IT-partners & aannemers. Samen werken we aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur in Friesland. We kijken uit naar de volgende stappen in dit spannende avontuur!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met รฉรฉn van onze specialisten opย  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.