Vrijwilligerswerk bij het Bio Vakantieoord: Samen maken we impact!

𝗩𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲𝗿𝘀𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝗕𝗶𝗼 𝗩𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱: 𝗦𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁!


24-05-2024

Vrijdag 24 mei hebben wij een inspirerende dag beleefd bij het Bio Vakantieoord in Arnhem, waar we ons hebben ingezet als vrijwilligers. Het is voor ons als TReNT belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Samen hebben we een trampoline ingegraven, speeltoestellen in elkaar gezet en ook schoongemaakt.

𝗪𝗮𝘁 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗕𝗶𝗼 𝗩𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱 𝘇𝗼 𝗯𝗶𝗷𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿?

Al 95 jaar zet Bio Vakantieoord zich in voor kwetsbare kinderen door hen een plek te bieden waar ze tot rust kunnen komen, kunnen aansterken en onbeperkt zichzelf kunnen zijn. Bio Vakantieoord biedt als enige vakantiepark in Nederland toegespitste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten voor gezinnen met kinderen met complexe handicaps. Ze maken een betaalbare, fijne en vrolijke vakantie mogelijk voor deze gezinnen.


We zijn trots dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen en kijken terug op een geslaagde dag!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.