Vrijwilligerswerk bij het Bio Vakantieoord: Samen maken we impact!

𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷𝘄đ—ļ𝗹𝗹đ—ļ𝗴𝗲đ—ŋ𝘀𝘄𝗲đ—ŋ𝗸 đ—¯đ—ļ𝗷 đ—ĩ𝗲𝘁 𝗕đ—ļđ—ŧ 𝗩𝗮𝗸𝗮đ—ģ𝘁đ—ļ𝗲đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱: đ—Ļ𝗮đ—ē𝗲đ—ģ đ—ē𝗮𝗸𝗲đ—ģ 𝘄𝗲 đ—ļđ—ēđ—Ŋ𝗮𝗰𝘁!


24-05-2024

Vrijdag 24 mei hebben wij een inspirerende dag beleefd bij het Bio Vakantieoord in Arnhem, waar we ons hebben ingezet als vrijwilligers. Het is voor ons als TReNT belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Samen hebben we een trampoline ingegraven, speeltoestellen in elkaar gezet en ook schoongemaakt.

đ—Ē𝗮𝘁 đ—ē𝗮𝗮𝗸𝘁 đ—ĩ𝗲𝘁 𝗕đ—ļđ—ŧ 𝗩𝗮𝗸𝗮đ—ģ𝘁đ—ļ𝗲đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱 𝘇đ—ŧ đ—¯đ—ļ𝗷𝘇đ—ŧđ—ģ𝗱𝗲đ—ŋ?

Al 95 jaar zet Bio Vakantieoord zich in voor kwetsbare kinderen door hen een plek te bieden waar ze tot rust kunnen komen, kunnen aansterken en onbeperkt zichzelf kunnen zijn. Bio Vakantieoord biedt als enige vakantiepark in Nederland toegespitste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten voor gezinnen met kinderen met complexe handicaps. Ze maken een betaalbare, fijne en vrolijke vakantie mogelijk voor deze gezinnen.


We zijn trots dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen en kijken terug op een geslaagde dag!

Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met ÊÊn van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.