TReNT wint Europese aanbesteding Openbaar Onderwijs Zwolle en regio

๐—ง๐—ฅ๐—ฒ๐—ก๐—ง ๐—š๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—˜๐˜‚๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ญ๐˜„๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ผ


30-05-2024

We zijn trots om aan te kondigen dat TReNT Glasvezel de aanbesteding heeft gewonnen om een dark fiber netwerk te realiseren voor Openbaar Onderwijs Zwolle en regio (OOZ). Dit netwerk zal ruim dertig locaties bedienen, variรซrend van basisscholen tot voortgezet onderwijs, inclusief speciaal onderwijs.

Voor een periode van minstens tien jaar zullen we een compleet dark fiber glasvezelnetwerk leveren aan deze onderwijsinstelling. Het opleveringsproces is inmiddels feestelijk van start gegaan met een taartmoment en uiterlijk augustus volgend jaar zal het volledige netwerk operationeel zijn.

OOZ verzorgt openbaar onderwijs in Zwolle en omstreken, op 37 scholen met meer dan 2.000 medewerkers en ongeveer 12.300 leerlingen verspreid over 10 gemeentes. We zijn verheugd om OOZ aan onze klantengroep toe te voegen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking! Met deze aanbesteding investeren we in een fijnmazig netwerk in Zwolle en omgeving.


Onze ervaring met het realiseren van netwerken voor onderwijsinstellingen is uitgebreid. Eerdere projecten omvatten onder andere De Onderwijsspecialisten, ROC van Twente, en Achterhoek VO. Deze instellingen maken al jaren gebruik van een dark fiber ring met 20 of meer aangesloten locaties.

Bij TReNT zijn we er trots op dat we betrouwbare en toekomstbestendige glasvezeloplossingen kunnen bieden die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met รฉรฉn van onze specialisten opย  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.