TReNT op het Overheid360 Congres

๐—ง๐—ฅ๐—ฒ๐—ก๐—ง ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐Ÿฏ๐Ÿฒ๐Ÿฌ ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐˜€


20-06-2024

op 19 juni waren wij aanwezig op het Overheid360ยฐ congres in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is hรฉtย jaarlijkse vakcongres over digitalisering van de overheid voor het maken van maatschappelijke impact.

Daan van Beek vanย Kabelnoordย en onze Iwe Welker zullen hebben een boeiende sessie gegeven over glasvezeluitrol zonder graafoverlast. We willen iedereen die onze stand heeft bezocht, onze sessie heeft bijgewoond en heeft deelgenomen aan de Dark Fiber Quiz ontzettend bedanken. We hebben waardevolle nieuwe connecties kunnen leggen en onze kennis over dark fiber en connectiviteit kunnen delen.

We kijken ernaar uit om verder te bouwen aan de waardevolle relaties die we hebben gelegd en om meer organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie!


Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met รฉรฉn van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.