Vacature Office Manager

Vacature Office Manager (ca.32 uur)


 Als Office Manager bij TReNT Glasvezel speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor verschillende aspecten van managementondersteuning, facilitair management, het beheren van de verzekeringsportefeuille, het monitoren van het wagenparkbeheer en het bieden van projectondersteuning. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en rapporteert aan de directie.

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn TReNT Glasvezel. Wij geloven in verbinding. Verbinding tussen organisaties, maar vooral verbinding tussen mensen. Wij helpen sinds 2002 honderden organisaties en duizenden mensen hun doelen te bereiken door, keer op keer succesvol, bestaande of nieuw aangelegde glasvezelnetwerken te vermarkten. Dit doen wij onder andere voor grote spelers in het onderwijs, de zorg, lokale overheden en het bedrijfsleven. Sinds 2020 zijn we onderdeel van Alliander, de grootste regionale netbeheerder van Nederland.

Ons team van zo’n 25 specialisten is gedreven om waardevolle verbindingen tot stand te brengen en deze in topconditie te houden. Zo zijn we aan de ene kant klein, maar al jaren groots in wat we doen en trots op wat we hebben neergezet! Ons werk is namelijk pas echt waardevol als het bijdraagt aan wat organisaties willen bereiken.

We hebben binnen TReNT echt een cultuur van samen de schouders eronder, collegialiteit en ook plezier. We houden het graag eenvoudig, open en praktisch. We zijn proactief en reageren bijvoorbeeld altijd supersnel en nemen direct op als je belt. Dat vinden wij gewoon. Maar het gaat niet alleen om onze route of onze technologie, het gaat om mensen. Onze stip op de horizon is duidelijk, dit biedt een basis voor ons verdere avontuur. Maar laten we beginnen bij het begin.

 

Wij zijn TReNT, partner in waardevolle verbindingen. En we zijn benieuwd naar wie jij bent.

 

Wat ga je doen:

 

 

 

Wie ben jij?

 

Je bent gedreven, communicatief en servicegericht. Je hebt organisatietalent, een pro-actieve werkhouding en een probleemoplossend vermogen.

Kortom:
 Wat kun je van ons verwachten?

 

 

Interesse?

 

Denk je dat je de juiste persoon bent voor deze rol? Stuur nu je cv en motivatie via onderstaande knop:


Bij TReNT geloven we dat diversiteit een kracht is die ons sterker maakt. We verwelkomen graag sollicitiaties van kandidaten met alle achtergronden.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Erna Wolberink, tel. 06 549 354 37.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.