Zakelijk

Snel, sneller, snelst 

Data is tegenwoordig met één druk op de knop gevonden en gedeeld. Het internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks werkleven. We gebruiken het om te mailen, te browsen en om gebruik te maken van cloudapplicaties. Bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening kunnen dan ook niet zonder een snelle, veilige en 100% betrouwbare IT-infrastructuur. Uw medewerkers moeten namelijk kunnen samenwerken waar en wanneer ze willen. TReNT helpt u hierbij met haar Dark Fiber glasvezelverbindingen. Uw klanten, de organisatie en medewerkers zijn daarbij het uitgangspunt.

Meerdere apparaten verbinden? Geen probleem.

U maakt met onze verbindingen zorgeloos gebruik van verschillende zware toepassingen tegelijkertijd. Diensten zoals videoconferencing, server-hosting en camerabewaking stellen hoge eisen aan een verbinding. Met een zakelijke glasvezelaansluiting van TReNT is dit geen enkel probleem. Deze diensten functioneren aanzienlijk sneller en beter via internet over een zakelijke glasvezelaansluiting van TReNT. Ideaal!  


Een multifunctionele netwerkarchitectuur

Wanneer uw bedrijf meerdere locaties heeft, kunt u al heel snel voordeel hebben bij een zeer snelle en betrouwbare verbinding tussen deze locaties. Consolidatie van serveromgevingen, receptiefunctie en telefonie zijn slechts enkele voorbeelden die bijdragen aan efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering. Dark Fiber van TReNT is hiervoor de ideale oplossing en maakt het mogelijk meer rendement uit uw ICT-systemen en internetverbindingen te halen. Daarbij zit u aan het stuur.   

U bepaalt zelf welke datastromen er over de zakelijke glasvezel gaan én de bandbreedte van de verbinding.

Zeg gedag tegen trage downloads, buffering en sloom internet. Met zakelijk glasvezel van TReNT kunt u sneller bestanden versturen en gelijktijdig met meer online applicaties werken. Eenvoudig, zorgeloos en natuurlijk razendsnel. Internet zoals het bedoeld is.


Zij gingen u voor...

Op al onze klanten zijn wij even trots. Trots omdat zij de stap hebben gemaakt naar Dark Fiber. Samen met hen bouwen wij verder aan hun digitaal fundament. 


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.