Overheid

IT vormt de verbinding tussen overheid, bedrijfsleven én burgers

Een vergunning aanvragen, mijnoverheid.nl, inloggen via DigiD of een vraag stellen per email. Burgers en bedrijven moeten hun zaken veilig en snel online kunnen doen. Deze digitale dienstverlening vraagt om aanpassingen in de IT-omgeving. TReNT ondersteunt gemeentes, provincies en waterschappen met hun netwerkinfrastructuren en verbindt hen met het bedrijfsleven én de burger.


Veilige uitwisseling van data

Veiligheid, effectief werken, kostenbesparing, digitalisering en schaalbaarheid zijn vraagstukken waar u mee te maken hebt als overheidinstantie. Met onze Dark Fiber oplossing zorgen wij ervoor dat uw digitale dienstverlening flexibel is ingericht. Door bijvoorbeeld twee of meerdere vestigingen te koppelen, creëert u een ICT-landschap dat functioneert als één sterk geheel. Hiermee vereenvoudigt u het beheer en hebben uw medewerkers altijd en overal toegang tot hun documenten, e-mails en applicaties.


Beveiliging van persoonsgegevens

Volledig digitaal zijn vereist tevens een grote intelligentie van uw IT-omgeving. Daarbij speelt informatiebeveiliging een cruciale rol, aangezien u veelal werkt met privacygevoelige informatie van burgers. Het plaatsen van deze gevoelige informatie in een beveiligd datacenter is daarom een veel voorkomende aanpak. Wij bieden de mogelijkheid om zo’n veilige maar ook zeer snelle koppeling met een extern datacenter te realiseren. Door gebruik te maken van onze eigen glasvezelinfrastructuur, koppelen wij uw bedrijfslocaties moeiteloos aan een datacenter op basis van een directe Dark Fiber glasvezelverbinding.


Elke vraag geeft ons een uitdaging. Elk project is anders. 

Trots zijn wij op het vertrouwen van onze klanten. Bekijk hier wie u voor gingen!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.