ICT-dienstverlening

Samenwerken op basis van een open netwerk 

Service provider, telecomspeler, system integrator of datacenter? Vertrouw ook op onze connectiviteit, als bouwsteen voor uw totaalpropositie naar klanten. Door ons open netwerk is het ideaal om samen te werken. De duidelijke scheiding tussen infrastructuur en diensten zorgt dat we niet concurreren. Onze zakelijke glasvezelverbindingen bieden u de flexibiliteit om uw klaten maatwerkoplossingen te leveren. 

Slimme ICT-oplossingen

Het leveren van de beste totaaloplossing, passend bij de organisatiedoelen van de klant, dat is de uitdaging voor veel ICT-bedrijven. Of het nu gaat om VoIP-, intelligente cloudoplossingen, SaaS applicaties of datacenteroplossingen, in alle gevallen is een stabiele en betrouwbare verbinding noodzakelijk. Onze zakelijke glasvezelverbindingen kunnen een belangrijke bouwsteen voor uw totaalpropposite naar klanten zijn en bieden u volop mogelijkheden. 

Lever snelle telecommunicatiediensten 

Mobiele of vaste operator, carrier, kabelmaatschappij of service provider: hoge bandbreedtes en een betrouwbaar netwerk zijn onmisbaar voor u. Uw klanten rekenen erop om te bellen, te internetten en te werken − op kantoor, thuis of onderweg. Door uw netwerk volledig te voorzien van supersnelle zakelijke glasvezelverbindingen van TReNT bent u klaar om ook in de toekomst de behoefte aan meer bandbreedte ruimschoots voor te blijven.

Mobiel verkeer over het glasvezelnetwerk van TReNT

Medewerkers willen altijd en overal kunnen werken, met ieder apparaat. Consumenten kijken films en luisteren online muziek via verschillende apparaten. Deze groeiende mobiele databehoefte van consumenten en bedrijven, maakt de capaciteit van de transportnetwerken in de grond steeds belangrijker. Dark fiber is hierbij de meest efficiënte en toekomstvaste optie. 

Connectiviteit als focus

Het grote voordeel is dat u onze verbindingen kunt gebruiken alsof deze van u zijn. Door de heldere scheiding tussen infrastructuur en diensten, bent u en uw eindklant helemaal vrij in de keuze van provider en datastromen. Hierdoor zijn we tevens geen concurrenten van elkaar. Ook de bandbreedte bepaalt u zelf. Hierdoor houdt u de regie in eigen handen en heeft u de volledige vrijheid om zo de beste maatoplossing te bieden. 

Datacenters

De datacenters zijn voor TReNT belangrijke partners. Of het nu gaat om het aansluiten van nieuwe datacenters op het netwerk of het leveren van verbindingen aan klanten van en naar datacenters, TReNT biedt met haar Dark Fibers een unieke oplossing. Bijna alle carrier neutrale datacenters in Oost-Nederland zijn redundant op onze infrastructuur aangesloten.

 

Zij gingen u voor...

Al veel bedrijven die ICT-oplossingen bieden, maken gebruik van onze infrastructuur om dé maatwerkoplossing te leveren aan hun eindklanten. Samen met deze 'partners' bouwen wij verder aan hun totaaloplossing!


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.