Over ons

Twentse nuchterheid 
Grenzeloze ambitie

Bij TReNT werken we met een gedreven team hard aan het maximale resultaat voor onze klanten. Wij zijn liever de beste dan de grootste en willen samen met onze klanten verder groeien. Dit doen we door slimmer, sneller en 100% vanuit de klant te denken. Met korte lijnen werken we snel en effectief naar het beste resultaat. Wij hebben een andere blik op ‘hoe dingen gedaan worden’, dan grote anonieme providers met standaardoplossingen. Zo is iedere aansluiting voor ons maatwerk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de relaties met onze klanten. Daarom heeft u uw eigen contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk, snel en laagdrempelig is. Met ons eigen netwerk en onze servicegerichte aanpak willen wij supersnel zakelijk internet voor alle bedrijven, die ICT in de kern van hun bedrijfsvoering hebben getrokken, mogelijk maken.


Maak kennis met...

Altijd al willen weten wie TReNT nu precies is? Ontdek het o.a. in onze factwall. In één oogopslag maakt u kennis met leuke weetjes en de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Laat u verrassen. 


Onze mensen

TReNT, dat zijn wij. Wij zijn blij met al onze medewerkers die er elke dag weer staan. Met hun goede ideeën, hun inzet en hun gezelligheid. Hun unieke talenten, eigenaardigheden en karakters maken ons bedrijf tot wat het is. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: een no-nonsense ‘getting things done’-mentaliteit. Maak hieronder kennis met ons team:

Wald BeenDirecteur
Wald is directeur. Hij bepaalt en formuleert de strategie en het beleid en voert de algemene leiding over het bedrijf.
Harmen ten Kate-BusschersProjectleider
Harmen is onze alleskunner. Naast realisatie van het netwerk bewaakt hij de afspraken met de beheersorganisatie van TReNT.
Christel de Vries-SlotController
Christel is controller en verantwoordelijk voor het financiële en fiscale beleid van de organisatie.
Thijs KortenhorstProjectleider
Thijs is verantwoordelijk voor het begeleiden en waarborgen van nieuwe aanlegprojecten en uitbreidingen. Van opstartfase tot oplevering aan onze klanten.
Anna AleksaniBinnendienst verkoop
Anna ondersteunt de afdeling sales met diverse administratieve werkzaamheden. Één van haar belangrijkste taken is contractmanagement.
Peter HarteminkProjectleider
Als projectleider draagt Peter bij aan een correcte en snelle oplevering van de glasvezelverbinding.
Bart RiesewijkAccountmanager
Bart is verantwoordelijk voor het inrichten, onderhouden en uitbouwen van een effectief partnerkanaal.
Edo JansenICT-Servicemanager / Regisseur
Edo draagt zorg en is verantwoordelijk voor alle inkoop, onderhoud en beheer van onze ICT-systemen / oplossingen.
Pascal FreiProjectleider
Als projectleider bewaakt en waarborgt Pascal de technische oplevering van onze glasvezelverbindingen.
Myron WoltersManager Fiber Direct
Myron is verantwoordelijk voor het uitrollen van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Daarnaast is hij als relatiemanager verantwoordelijk voor een groot deel van onze klantenkring.
Tom BrinksManager Operations
Tom geeft leiding aan de afdeling operations en is daarmee verantwoordelijk voor de uitbreiding en het beheer van ons netwerk. Samen met de projectleiders streeft hij naar optimalisatie in het proces en zorgt hij voor continuïteit en bestendigheid van ons netwerk.
William van den BergAccountmanager
William is accountmanager en richt zich daarbij op de non-profitsector. Hij is altijd op zoek naar nieuwe kansen in ons werkgebied en is tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties.
Erna Wolberink-FinkersInterne zaken
Als Coördinator Interne Zaken is Erna verantwoordelijk voor o.a. personeelszaken, office-management, relatiemanagement en het bewaken van het kwaliteitsmanagement.
Ewout NaafsBusiness Development
Ewout richt zich op het ontwikkelen van bestaande en nieuwe grootzakelijke klanten, nieuwe toepassingen & waardeproposities, alsmede op strategische en tactische inkoop.
Bram GerridzenJunior Accountmanager
Als junior accountmanager is Bram verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces en het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast ondersteunt hij Fiber Direct bij het hele proces.
Martijn MooiProjectleider
Als projectleider begeleidt en bewaakt Martijn de voortgang van de aanlegprojecten om zo een correcte oplevering te garanderen.
Erik Jan ZuilKey-accountmanager
Erik Jan is key-accountmanager en bedient daarbij de non-profitsector. Zijn focus ligt op uitbreiding van het bestaande netwerk van TReNT.
Erik FlederusProjectleider
Erik bewaakt en waarborgt de technische oplevering van de glasvezelverbinding. Ook ondersteunt hij sales met technische informatie.
Ewout KoldenhofAssistent controller
Als assistent controller is Ewout verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele financiële en administratieve processen van onze organisatie.
Rianne HendriksenMarketeer
Rianne is verantwoordelijk voor o.a. onze social media-kanalen, website onderhoud en het schrijven van blogs / artikelen.
L-visHoofd sfeerbeheer
Als sfeerbeheerder is L-Vis verantwoordelijk voor de sfeer en veiligheid op de werkvloer.ISO certificering

Bij TReNT zijn we sinds 2010 in het bezit van de certificering ISO 9001. Daarmee wordt bevestigd dat de wijze waarop we (al jarenlang) werken voldoet aan de strenge ISO eisen voor kwaliteitsmanagement.

De ISO 9001 certificering heeft betrekking op de kwaliteit van de dienstverlening en alle procedures die daarbij horen. Deze procedures zijn er doorlopend op gericht om uw tevredenheid als klant te optimaliseren en te verhogen. Ons kwaliteitssysteem bestaat uit een aantal stappen waarin alle interne processen (tot in de kleinste details) staan omschreven. Zo is duidelijk wat we doen, op welke wijze we dit doen en kijken we daarbij continu of hierin verbeteringen mogelijk zijn.


Sponsoring

TReNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren, op nationaal én regionaal niveau, diverse evenementen, activiteiten, organisaties en instellingen. Ons streven hierbij is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren en samen met andere initiatiefnemers de regio te versterken. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relatie met onze klanten, relaties en medewerkers.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.