Over ons

Twentse nuchterheid 
Grenzeloze ambitie

Bij TReNT werken we met een gedreven team hard aan het maximale resultaat voor onze klanten. Wij zijn liever de beste dan de grootste en willen samen met onze klanten verder groeien. Dit doen we door slimmer, sneller en 100% vanuit de klant te denken. Met korte lijnen werken we snel en effectief naar het beste resultaat. Wij hebben een andere blik op ‘hoe dingen gedaan worden’, dan grote anonieme providers met standaardoplossingen. Zo is iedere aansluiting voor ons maatwerk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de relaties met onze klanten. Daarom heeft u maar één contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk, snel en laagdrempelig is. Met ons eigen netwerk en onze servicegerichte aanpak willen wij supersnel internet voor alle bedrijven, die ICT in de kern van hun bedrijfsvoering hebben getrokken, mogelijk maken.


Maak kennis met...

Altijd al willen weten wie TReNT nu precies is? Ontdek het o.a. in onze factwall. In één oogopslag maakt u kennis met leuke weetjes en de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Laat u verrassen. 


Onze mensen

TReNT, dat zijn wij. Wij zijn blij met al onze medewerkers die er elke dag weer staan. Met hun goede ideeën, hun inzet en hun gezelligheid. Hun unieke talenten, eigenaardigheden en karakters maken ons bedrijf tot wat het is. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: een no-nonsense ‘getting things done’-mentaliteit. Maak hieronder kennis met ons team:

Wald BeenDirecteur
Wald is directeur. Hij bepaalt en formuleert de strategie en het beleid en voert de algemene leiding over het bedrijf.
Harmen ten Kate-BusschersProjectleider
Harmen is onze alleskunner. Naast realisatie van het netwerk bewaakt hij de afspraken met de beheersorganisatie van TReNT.
Christel de Vries-SlotController
Christel is controller en verantwoordelijk voor het financiële en fiscale beleid van de organisatie.
Myron WoltersManager operations
Myron geeft leiding aan de afdeling operations. Daarnaast is hij als relatiemanager verantwoordelijk voor een groot deel van onze klantenkring.
Anna AleksaniBinnendienst verkoop
Anna ondersteunt de afdeling verkoop met diverse administratieve werkzaamheden. Één van haar belangrijkste taken is contractmanagement.
Bart RiesewijkAccountmanager
Bart is verantwoordelijk voor het inrichten, onderhouden en uitbouwen van een effectief partnerkanaal.
Peter HarteminkProjectleider
Als projectleider draagt Peter bij aan een correcte en snelle oplevering van de glasvezelverbinding.
Rianne HendriksenMarketeer
Rianne is verantwoordelijk voor o.a. onze social media-kanalen, website onderhoud en het schrijven van blogs / artikelen.
Erna Wolberink-FinkersInterne zaken
Als Coördinator Interne Zaken is Erna verantwoordelijk voor o.a. personeelszaken, office-management, relatiemanagement en het bewaken van het kwaliteitsmanagement.
Ewout NaafsBusiness Development
Ewout richt zich op het ontwikkelen van bestaande en nieuwe grootzakelijke klanten, nieuwe toepassingen & waardeproposities, alsmede op strategische en tactische inkoop.
Erik FlederusProjectleider
Erik bewaakt en waarborgt de technische oplevering van de glasvezelverbinding. Ook ondersteunt hij Sales met technische informatie.
Ewout KoldenhofAssistent controller
Als assistent controller is Ewout verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele financiële en administratieve processen van onze organisatie.
Tom BrinksProjectleider
Tom draagt zorg voor de correcte oplevering van de glasvezel-verbindingen. Daarnaast denkt hij mee om tot het beste netwerkontwerp te komen.
Erik Jan ZuilKey-accountmanager
Erik Jan is key-accountmanager en bedient daarbij de non-profitsector. Zijn focus ligt op uitbreiding van het bestaande netwerk van TReNT.
Martijn MooiProjectleider
Als projectleider operations begeleidt en bewaakt Martijn de voortgang van de aanlegprojecten om zo een correcte oplevering te garanderen.
Bram GerridzenJunior Accountmanager
Als junior accountmanager is Bram verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van A-Z. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor contractmanagement.
L-visHoofd sfeerbeheer
Als sfeerbeheerder is L-Vis verantwoordelijk voor de sfeer en veiligheid op de werkvloer.


Sponsoring

TReNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren, op nationaal én regionaal niveau, diverse evenementen, activiteiten, organisaties en instellingen. Ons streven hierbij is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren en samen met andere initiatiefnemers de regio te versterken. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relatie met onze klanten, relaties en medewerkers.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.