TReNT levert glasvezelverbinding Zwarte Cross

Volop genieten tijdens de Zwarte Cross met vol bereik!

Met 222.000 bezoekers, 33 podia, 800 theaterartiesten, 18 uur cross-geweld en meer dan 250 bands uit binnen-en buitenland is de Zwarte Cross het grootste betaalde muziekfestival van Nederland. Dat vraagt om een snelle internetverbinding om alles op het gebied van automatisering in goede banen te kunnen leiden. Daarom voorzien wij sinds 2013 het terrein van de Zwarte Cross (De Schans) van een glasvezelverbinding. Niets is onmogelijk bij de bezoekers en organisatie van dit evenement. Hier kan TReNT zich voor 100% in vinden. 

Heilige weilanden voorzien van glasvezel

In 2013 werd de organisatie van de Zwarte Cross door ondernemers, gevestigd op het tegenoverliggende bedrijventerrein De Kamp, gewezen op onze glasvezelmogelijkheden. Voor deze bedrijven was het al enige jaren goed surfen op de digitale snelweg. Voor de Zwarte Cross was het echter geen eenvoudige taak om glasvezel te krijgen op het wat verder weg gelegen festivalterrein De Schans. Wij zagen het toen als een gezonde uitdaging en hebben de verbinding gerealiseerd. Onze partner NDIX levert de koppeling naar de digitale marktplaats waar de ICT-diensten worden afgenomen. Gedurende het festival zullen de organisatie, betrokken mediapartners en festivalbezoekers gebruik gaan maken van een onmeunig snelle internetverbinding.


Zwarte Cross 01.
De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. Iedere editie van de Zwarte Cross heeft een motto dat alle bezoekers een jaar lang verbroedert en inspireert. Een leus waarmee iedereen ten strijde trekt richting de zomer. Dit jaar is dat: ‘Leven vóór de dood!’. Het is een festival voor iedereen, wat zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de afgelopen editie in 2017 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk! De Zwarte Cross vindt dit jaar plaats van 12 t/m 15 juli.
Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.