Wouter Schroer nieuwe directeur TReNT. Hij stelt zich voor...

Even voorstellen...

9-3-2022

Wouter Schroer (49) is sinds 1 januari als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor het commerciële beleid van TReNT. Hij volgt Wald Been op, die de onderneming na ruim 20 jaar heeft verlaten. Wouter introduceert zich via deze weg graag bij de klanten en relaties van TReNT. 

In de eerste weken heb ik veel mensen gesproken en regelmatig beginnen ze met te vertellen wat hun functie of rol op het werk is. Het wordt voor mij pas echt leuk als we het mogen hebben over wat hun drijft als persoon, wat hun thuissituatie is en waarom ze de dingen doen die ze doen.

Laat ik dat dan ook doen en vooral vertellen wie Wouter is.

Allereerst ben ik behoorlijk nieuwsgierig en hou ik enorm van verandering. Grenzen verleggen in sport, hobby’s en in mijn werk en daarbij mensen om mij heen te inspireren. Hoewel geboren in Rotterdam ben ik opgegroeid in de Achterhoek en het bos, de weilanden en rivier de Berkel waren mijn speeltuin en plek om op expeditie te gaan. Als puber ben ik het dorpse ontvlucht en in Rotterdam gaan wonen. Toen ik iets rustiger begon te worden, ben ik terug naar Achterhoek gegaan waar ik nu met veel plezier samen met Martine en onze kinderen Nova, Lev en hond Cooper woon. Ik fiets veel met de mountainbike door de natuur en neem regelmatig de kids mee om te laten zien hoe mooi Nederland is. Niet de makkelijkste doelgroep (pubers) om te inspireren, dus als dat soms toch lukt dan weet je dat dit misschien wel iets is wat je goed kunt.

Inspireren en verandering brengen geeft mij heel veel energie en voldoening. Dit deed ik ook als bestuurslid bij de kringloopwinkel in Borculo waar we bijna met 100 mensen met afstand tot arbeidsmarkt een bijdrage zien leveren aan mooie humanitaire doelen in regio en door de wereld. Vandaag de dag doe ik het vooral met gastcolleges en als lid van bewoners initiatiefgroep “De slimste weg van NL”.

En nu vanaf 1 januari dit jaar, binnen het Telecom Cluster Alliander, als leidinggevende van TReNT Glasvezel.

Zoals gezegd ben ik nieuwsgierig en heb ik in de eerste week de tijd genomen om vooral kennis te maken met mijn team en onze klanten. Daarbij zocht ik vooral onze langere termijn doelen en waar die elkaar kunnen versterken. Het voelt in de eerste weken als een warm bad waar ik na enkele jaren uit de glasvezel wereld te zijn gestapt, nu weer terugkom en mijn opgedane ervaring binnen aannemerij, met netbeheerders, lokale overheden en telecomoperators, absoluut kan inzetten.

Met een voor glasvezelmarkt ongekend hoog klanttevredenheid niveau is TReNT als onderdeel van Alliander zeker in staat om de volgende stap te zetten. Ik geloof in het team, de groeiambitie die er ligt en het verder bereiken van synergievoordelen in ons cluster bij de digitalisering van de energietransitie in Nederland. Vooral de blik vooruit nog scherper krijgen en helpen bij het definiëren en realiseren van collectieve doelen is waar ik graag bij wil en kan helpen.

Wouter

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.