Vogellanden blij met dark fiber-ring van TReNT!

Vogellanden blij met dark fiber-ring van TReNT!

23-11-2021

Vogellanden, het centrum voor medisch specialistische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl, heeft al haar vijf locaties voorzien van een glasvezelverbinding van TReNT. Hiermee kan de Zwolse zorginstelling beter gebruikmaken van digitale communicatiemiddelen, specifieke zorgtechnologie en slimme domotica. Die vragen namelijk om hoge snelheid, beschikbaarheid en beveiliging. Door covid-19 heeft Vogellanden ook versneld digitale communicatie opgezet en de mogelijkheden gecreëerd voor beeldbellen en thuiswerken. Dit vraagt tevens om een snelle verbinding die ook betrouwbaar is. 

Flat redundantie dark-fiber ring

De oplevering van het flat redundante dark fiber-ring voor Vogellanden vond vorige maand plaats. Mark Witteveen, systeembeheerder bij Vogellanden, is blij met deze oplevering : “Eindelijk hebben al onze locaties, waaronder de locatie Violierenstraat, meer dan voldoende bandbreedte”. Ook de glasvezelverbinding van de hoofdvestiging naar het datacenter van Isala is reeds in gebruik genomen. Later dit jaar volgt de ingebruikname van de andere vestigingen, zodat de dark fiber-ring in januari 2022 helemaal operationeel is.

Vogellanden heeft al haar vijf locaties met dark fiber verbonden:

  • drie bij de schoolgebouwen van Openbaar Onderwijs Zwolle & Regio (OOZ);
  • eentje in het datacenter van Isala;
  • en het hoofdgebouw aan de Hyacinthstraat 66A.

Tijdens het officiële opleveringsmoment kreeg Vogellanden een canvas-doek overhandigd door projectleider Martijn Mooi van TReNT. Alle dark fiber-verbindingen staan overzichtelijk op en het doek zal een mooi plaatsje krijgen in de ICT-ruimte.

Revalidatiesector vertrouwt op de betrouwbare glasvezelverbindingen van TReNT

Revalidatiespecialisten Klimmendaal en revalidatiecentrum Roessingh zijn al jaren tevreden klanten bij TReNT. Samen met Vogellanden leidt dit tot een 100% marktaandeel in de revalidatiesector binnen het werkgebied van TReNT.

Over Vogellanden

Vogellanden is een centrum voor medisch specialistische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl.

Het centrum biedt specialistische revalidatie aan kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen naar Vogellanden voor klinische en poliklinische revalidatie. Daar helpt een team van professionals bij het revalideren na een ziekte, een beroerte, trauma of aangeboren afwijking. De afdeling kinderrevalidatie bestaat uit een poliklinisch behandelaanbod voor kinderen met motorische stoornissen. Deze zorg wordt geleverd door verschillende behandel- en kennisteams.

Kijk voor meer informatie op: vogellanden.nl

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.