TReNT verstevigt haar aanwezigheid op de Veluwe

TReNT verstevigt haar aanwezigheid op de Veluwe

21-9-2021

TReNT verstevigt haar aanwezigheid in Gelderland door het aanleggen van bijna 30 kilometer nieuw glasvezelinfrastructuur op de Veluwe. Dit maakt het voor bedrijven en instellingen op de Veluwe mogelijk om direct aangesloten te worden op het dark fiber glasvezelnetwerk van TReNT. De uitbreiding maakt deel uit van de groeistrategie van TReNT. 

De nieuwe infrastructuur verbindt Barneveld, Nijkerk, Putten en Harderwijk met elkaar. Aanleiding van deze uitbreiding is een opdracht van een energienetbeheerder die als eerste klant gebruik zal gaan maken van de nieuwe glasvezelinfrastructuur. Het project wordt uitgevoerd door onze aannemer NKM en wordt naar verwachting in Q4 2021/ Q1 2022 opgeleverd.

Harderwijk is zeker niet het eindstation: het is een tussenstap in de verdergaande verglazing van Noord-Oost Nederland. Zo is deze uitbreiding een eerste stap om een grote ring te realiseren tussen Apeldoorn – Nijkerk – Harderwijk – Zwolle.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.