TReNT verstevigt haar aanwezigheid op de Veluwe

TReNT versterkt haar aanwezigheid op de Veluwe

21-9-2021

TReNT versterkt haar aanwezigheid in Gelderland door de aanleg van bijna 30 kilometer nieuw glasvezelinfrastructuur op de Veluwe. Dit maakt het voor bedrijven en instellingen op de Veluwe mogelijk om direct aangesloten te worden op het dark fiber glasvezelnetwerk van TReNT. De uitbreiding maakt deel uit van de groeistrategie van TReNT. 

Met deze nieuwe infrastructuur creëren we een ring die Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Voorthuizen en Uddel op eigen netwerk met elkaar verbindt. Aanleiding van deze uitbreiding is een opdracht van een energienetbeheerder die als eerste klant gebruik zal gaan maken van de nieuwe glasvezelinfrastructuur. Het project wordt uitgevoerd door onze aannemer NKM en is in volle gang. De verwachting is dat de uitvoering in het tweede kwartaal van 2022 gereed is.

Harderwijk is zeker niet het eindstation: het is een tussenstap in de verdergaande verglazing van Noord-Oost Nederland. Zo is deze uitbreiding een eerste stap om een grote ring te realiseren tussen Apeldoorn – Nijkerk – Harderwijk – Zwolle.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.