TReNT omarmt de Special Olympics Twente met trots!

TReNT sponsort Special Olympics Twente 2022!

8-6-2022

TReNT is er trots op sponsor te zijn van de Special Olympics, die van 10 tot en met 12 juni gehouden worden in Twente. Drie dagen lang worden in 14 Twentse gemeenten wedstrijden georganiseerd in maar liefst 25 takken van sport. Zo’n 3.000 sporters met een verstandelijke beperking en hun coaches reizen af naar Twente. De openingsceremonie van de spelen is in het FBK stadion. Op de Campus van Universiteit Twente is het Olympisch Dorp. 

Impactvolle Spelen

Projectdirecteur Maaike Heethaar van de Special Olympics is al twee jaar bezig met deze enorme logistieke operatie en is trots op de Twentenaren: “Jaarlijks worden er vijf topsportevenementen georganiseerd in Twente. Er zit dus ontzettend veel expertise en kennis in de regio. De Special Olympics is echter van een ander kaliber. We zijn in één weekend operationeel op 25 verschillende locaties. Samen met de Twentse gemeenten, sportverenigingen, zorg- en onderwijsinstellingen, inwoners (ruim 2.800 vrijwilligers) en het bedrijfsleven stropen we de mouwen op om er een geweldig sportevenement van de maken. Door noaberschap, samenwerken en omzien naar elkaar kunnen we dit realiseren. Dat is hartverwarmend om te zien. Dat TReNT zich als Twentse onderneming heeft toegevoegd aan de Special Olympics-familie vinden we dan ook extra leuk”.

“We zijn super blij om te zien dat de Twentse noaberschap in aanloop naar het event zich in optimale forma heeft bewezen.”

door Maaike Heethaar, Projectdirecteur Special Olympics

Podium om te stralen

Het doel van de organisatie is om een topevenement neer te zetten zodat de sporters volop kunnen genieten en een fantastische herinnering aan het evenement overhouden. “Daarnaast streven we ernaar om een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te realiseren ook na het evenement. Zo hopen we dat de G-sport een boost krijgt in de regio”, vertelt Maaike.

“Daarnaast hopen wij natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen komen kijken bij één van de wedstrijden of via de live-uitzending op RTV Oost iets meekrijgt van het evenement. Want je hoeft maar 1 minuut naar de sporters te kijken en je ziet direct hoe fanatiek ze voor het beste resultaat gaan.”

Kijk voor meer informatie op: specialolympics2022.nl


Wij wensen alle deelnemers van Special Olympics succes en bovenal veel plezier!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.