TReNT levert glasvezelverbinding Zwarte Cross

TReNT voorziet de heilige weilanden van Tante Rikie al jaren van een glasvezelverbinding

8-7-2022

Met 222.000 bezoekers, 33 podia, 800 theaterartiesten, 18 uur cross-geweld en meer dan 250 bands uit binnen -en buitenland is de Zwarte Cross het grootste betaalde muziekfestival van Nederland. Dat vraagt om een snelle internetverbinding om alles in goede banen te kunnen leiden. Daarom voorzien wij sinds 2013 (en ook dit jaar weer) het terrein van de Zwarte Cross van een actieve glasvezelverbinding. Partner NDIX levert de koppeling naar de digitale marktplaats waar de benodigde diensten worden afgenomen. Niets is onmogelijk bij de bezoekers en organisatie van dit evenement. Hier kan TReNT zich voor 100% in vinden. 

Onmeunig snelle verbinding

Met de fysieke glasvezelontsluiting voor de Zwarte Cross is de organisatie in staat om o.a. het mobiele dataverkeer via public WiFi af te handelen. Annelies Goldenbeld van de Feestfabriek (organisator van de Zwarte Cross): “Daardoor is iedereen, van bezoekers tot crew en organisatie tijdens het evenement mobiel bereikbaar.” En dat gaat uitstekend want in de zeven jaar (2 jaar ging de Zwarte Cross niet door vanwege het coronavirus) waarin wordt samengewerkt is er nooit een verstoring geweest in de dienstverlening. “Als dienstverlener is het een partij waarmee goede afspraken te maken zijn. Ook in een omgeving, die maar enkele weken in het jaar zeer hoog beschikbaar moet zijn”, aldus Annelies Goldenbeld. “En bovendien is er met TReNT altijd een open, professionele en prettige relatie.”

Naast dat TReNT als partner een glasvezelverbinding levert, zijn we tevens ‘Hospitality’ partner. We ontvangen onze relaties op de vrijdag van de Zwarte Cross om er gezamenlijk een onvergetelijke dag van te maken en te proosten op onze jarenlange samenwerkingen. 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.