TReNT Glasvezel neemt glasvezelnetwerk OBAN over

TReNT Glasvezel neemt glasvezelnetwerk OBAN over

26 maart 2021

TReNT Glasvezel heeft het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Apeldoorn Noord van Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN) overgenomen. Beide organisaties zijn verheugd deze deal te hebben kunnen sluiten, om daarmee de levering van diensten over zakelijk glasvezel voor de toekomst te borgen.

Bedrijvenvereniging OBAN heeft in 2016 geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelnetwerk. Momenteel wordt het netwerk door een kleine 60 organisaties gebruikt om te voorzien in diensten als internet, telefonie en cloud.

Open zakelijk glasvezelnetwerk

Met het verwerven van het glasvezelnetwerk en het verder investeren in het netwerk garandeert TReNT de huidige OBAN-leden, en ook nog niet aangesloten leden van OBAN, een toekomstbestendig open netwerk waarover verschillende ICT-dienstverleners hun dienstverlening kunnen leveren. Voor de aangesloten organisaties verandert er in eerst instantie niks. Zij blijven gebruik maken van dezelfde glasvezelverbinding.

Voor TReNT is de aanwinst van glasvezelnetwerk OBAN een goede aanvulling op haar reeds bestaande infrastructuur in Oost-Nederland en Apeldoorn in het bijzonder.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.