TReNT Glasvezel implementeert ADVA ALM technologie

Real-time glasvezelbewaking 

Een breuk of storing in de glasvezelbekabeling kan grote problemen veroorzaken en een potentiële dreiging zijn voor de werking van bedrijfskritische infrastructuren. Snel handelen is cruciaal. In samenwerking met TrueCom hebben wij dan ook de ADVA Advanced Link Monitoring (ALM) - technologie geïmplementeerd. Deze technologie monitort onze glasvezelverbindingen en biedt ons realtime inzicht in de prestaties van ons glasvezelnetwerk. Eventuele breuken of verstoringen in ons glasvezelnetwerk worden razendsnel en feilloos gedetecteerd. Dit, nog voordat deze diensten bedreigen of verstoren. Het systeem werkt onafhankelijk van de transmissie van data over de glasvezelbekabeling, waardoor meldingen, onafhankelijk van de storing, direct doorkomen. TrueCom speelde een belangrijke sleutelrol bij het voorbereiden en inzetten van deze technologie.

Storingen voorkomen in plaats van oplossen

Storingen zijn altijd lastig en vervelend. Wij willen dan ook te allen tijde volledige beschikbaarheid bieden. Deze ADVA ALM oplossing stelt ons in staat om onze operationele processen aanzienlijk te verbeteren waardoor wij kunnen voldoen aan de afgegeven SLA’s. Tevens zijn we door het monitoren van de glasvezelkabels in ons netwerk minder afhankelijk geworden van informatie van onze klanten. Het werkt nu andersom. Belde de klant ons vroeger om een storing te melden, nu trekken we binnen enkele secondes na het ontstaan van een incident zelf aan de bel. Dit, door het koppelen van de data uit het monitoringssysteem met ons netwerkbeheerssyteem. ADVA ALM stelt ons in staat ons te concentreren op het voorkomen van problemen in plaats van ze op te sporen.

-

Kortom: door deze technologie worden wij onmiddellijk op de hoogte gesteld van mogelijke infrastructurele problemen in ons glasvezelnetwerk. Deze real-time gegevens helpen ons om hoogwaardige dark fiber glasvezelverbindingen te leveren én om naleving van onze SLA-beloften nóg beter te waarborgen. Dit, door o.a. een verkorte reparatiecycli. 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.