TReNT Glasvezel behaalt ISO 9001:2015

TReNT Glasvezel behaalt ISO 9001:2015

28 augustus 2018

Afgelopen mei is er binnen TReNT een audit uitgevoerd door DEKRA. Dit, met betrekking tot omzetting van de huidige kwaliteitsnorm ISO 9001:2008 naar de vernieuwde kwaliteitsnorm ISO 9001:2015. Tijdens deze audit zijn steekproefsgewijs de belangrijkste bedrijfsprocessen binnen TReNT getoetst, met de afgifte van het nieuwe certificaat als resultaat.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie die bedrijfskritische ICT oplossingen verzorgt voor veel bedrijven, overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen is het namelijk van groot belang dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen. De proces- en systeem georiënteerde benadering van ISO 9001:2015 is de solide basis die ons kwaliteitsniveau continu op peil houdt. Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat bevestigt dat we bij TReNT de juiste dingen op de juiste manier doen.

Alle processen zullen jaarlijks middels interne en externe audits gecontroleerd worden. Zo blijven we onszelf constant verbeteren om de kwaliteit van onze glasvezelverbindingen en de hierbij behorende dienstverlening evenals de klanttevredenheid verder te verhogen.


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.