TReNT breidt haar zakelijk glasvezelnetwerk verder uit in en rond Apeldoorn

TReNT breidt haar zakelijk glasvezelnetwerk nog verder uit in en rond Apeldoorn

5 maart 2021

TReNT breidt haar zakelijk glasvezelnetwerk nog verder uit in en rond Apeldoorn door ruim acht kilometer aan nieuwe zakelijke glasvezelverbindingen aan te leggen in deze regio. Bekijk hier het nieuw aan te leggen netwerk. 

Met deze uitbreiding zetten we een nieuwe stap in de versterking van onze positie in de markt voor zakelijke glasvezelverbindingen in de Stedendriehoek. Tevens biedt het meer mogelijkheden voor andere onderwijs- en zorginstellingen in de regio Apeldoorn om alle vestigingen op dark fiber aan te kunnen sluiten.

Zorggroep Apeldoorn kiest voor zakelijk glasvezel van TReNT

Onze nieuwste klant Zorggroep Apeldoorn e.o. wordt de eerste gebruiker van deze nieuwe infrastructuur. TReNT gaat alle locaties van de zorginstelling van een dark fiber glasvezelverbinding voorzien. De locaties zijn verspreid over Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen, Twello, Brummen en Eerbeek. De oplevering van het bedrijfsnetwerk vindt naar verwachting plaats vóór de bouwvak.

Datacenters Serverius en ITB2 volledig redundant aangesloten 

Vorig jaar heeft TReNT haar netwerk in Apeldoorn ook al uitgebreid, waardoor zowel datacenter Serverius als ITB2 volledig redundant aangesloten zijn op ons zakelijk glasvezelnetwerk. Door deze nieuwe uitbreiding kunnen we een nog kortere route realiseren naar beide datacenters. Dit beperkt het risico op een storing voor onze klanten bij een graafschade door derden. 

 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.