TReNT breidt haar glasvezelnetwerk uit

TReNT verbindt Zwolle en Apeldoorn

29 november 2018

Vorig jaar oktober ging de eerste schep de grond in en in september dit jaar was het dan eindelijk zover. Onze nieuwe verbinding tussen Apeldoorn en Zwolle is voltooid. Een mooie uitbreiding van ons glasvezelnetwerk in Oost Nederland.

In Apeldoorn zijn wij al enkele jaren actief en hebben wij al meerdere gerenommeerde bedrijven aangesloten op ons netwerk. Met deze eerste vertakking naar het centrum van Zwolle zetten wij een belangrijke stap. Ons doel is om ook daar ons netwerk case-by-case uit te breiden. Straat voor straat, bedrijf voor bedrijf totdat we uiteindelijk in heel Zwolle klanten kunnen aansluiten op ons netwerk.Om deze verbinding tussen Apeldoorn en Zwolle te realiseren hebben wij ruim 48 kilometer nieuw glasvezelnetwerk aangelegd. Daarvoor zijn diverse graafwerkzaamheden uitgevoerd met als laatste hindernis een gestuurde boring van maar liefst 603 meter onder de IJssel door. In opdracht van onze aannemer Van Gelder Telecom heeft Klever Boor- en Perstechniek dit kunststukje van een precieze gestuurde boring uitgevoerd.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.