TReNT al sinds 2010 ISO:9001 gecertificeerd

TReNT al sinds 2010 ISO:9001 gecertificeerd

15 april 2021

Met trots kondigen wij aan dat we alweer voor de 12de keer op rij goedgekeurd zijn door de DEKRA voor het ISO 9001 certificaat. Met dit certificaat voldoen we aan internationale vereisten voor kwaliteitsmanagement.

Op maandag 15 februari 2021 is auditor, Harry Minkhorst, langs geweest voor de jaarlijkse externe audit. Deze externe toets is nodig om onafhankelijk te toetsen of ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet en wij de juiste middelen inzetten om onze kwaliteit hoog te houden.

Waar staat ISO 9001: 2015 voor?

ISO 9001 is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Bij TReNT voldoen we aan de nieuwste ISO-norm: 9001: 2015.

Kwaliteit

"Omdat kwaliteit één van onze kernwaarden is, willen we steeds de beste dienstverlening bieden", vertelt Erna Wolberink, Coördinator Interne Zaken. "We zijn van mening dat ISO 9001 kan helpen dit systeem te blijven optimaliseren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder verbeteren. Het moedigt ons ook aan om te blijven nadenken over verbeteringen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer klanttevredenheid."

"Harry gaf aan dat we trots mogen zijn op ons bedrijf. Er is een sterke klantfocus en de primaire en secundaire processen zijn goed beheerst. Risico's zijn op verschillende niveaus geïnventariseerd, geprioriteerd en de juiste beheersmaatregelen zijn genomen."

Feedback

Erna: "Natuurlijk is er ook feedback gegeven, maar daarin zijn geen kritische feiten geconstateerd die hercertificering in de weg zouden staan. Het doet ons dan ook deugd dat wij ook het komende jaar vol trots het ISO certificaat mogen voeren."

De komende weken zullen we de gekregen feedback onderzoeken en een plan van aanpak maken om hierin nog verder te verbeteren. Want het hoog houden van onze kwaliteit heeft continu onze aandacht!

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.