Stichting Liemerije kiest voor glasvezel van TReNT Glasvezel

Stichting Liemerije kiest voor glasvezel van TReNT Glasvezel

13 februari 2019

TReNT heeft vijf locaties van Stichting Liemerije van een glasvezelverbinding voorzien. De oplevering van het netwerk vond plaats in januari 2019.

De beste zorg door slimme ICT-infrastructuur
Liemerije is al meer dan 40 jaar het adres voor ouderenzorg in de Liemers en omgeving. Op zeven verschillende plaatsen biedt zij kleinschalig wonen voor ouderen met dementie of lichamelijke problemen. En zoals veel zorginstellingen maakt Liemerije toenemend gebruik van ICT voor zorgtechnologie toepassingen, zowel voor haar bewoners en bezoekers op de verschillende locaties als voor de naasten van haar bewoners. Denk hierbij aan verschillende communicatiesystemen.

Foto: Stichting Liemerije

Zo maakt Liemerije gebruik van het systeem ‘Carenzorgt’. Met Carenzorgt kunnen de bewoners en hun naasten het zorgdossier inzien, rapportages lezen, de agenda bekijken, zelf afspraken inplannen en communiceren met medewerkers van Liemerije. Zo is het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van de geleverde en geplande zorg. Daarnaast maken ze ook gebruik van Familienet. Dit is een handig en leuk interactief communicatiemiddel om contacten te onderhouden tussen medewerkers en naasten van bewoners. 

Hoge eisen gezondheidszorg
Het gebruik van ICT bij Liemerije beperkt zich dus niet meer tot de administratieve processen, maar maakt steeds meer deel uit van hun primaire dienstverlening. Dat maakt dat ze hogere eisen stelt aan haar verbindingen, zowel qua snelheid, beschikbaarheid als veiligheid. Met Dark Fiber glasvezelverbindingen van TReNT verzekert Liemerije zich van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid voor het onderlinge netwerk. Ook met het oog op de toekomst.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.