Start aanleg zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen Rijssen

Start aanleg zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen Rijssen

2 juli 2020

Nu steeds meer ondernemers afhankelijk zijn van zakelijk internet moet een snelle en betrouwbare internetverbinding voor ieder bedrijf betaalbaar zijn. Daarom hebben NDIX, Connectium en Fiber Direct de handen ineengeslagen. Samen voorzien wij twee bedrijventerreinen in Rijssen van zakelijk glasvezel: De Mors en Plaagslagen. Goed nieuws dus voor alle ondernemers op deze terreinen; hét netwerk voor nu en de toekomst komt eraan.

Een verrijking voor de ondernemers in de regio
Joost van Laar, commercieel manager NDIX, benadrukt de tomeloze inzet van ICT-partner Connectium. “Het project is vanaf de start enorm succesvol mede omdat Connectium als lokale ICT-dienstverlener de klanten in het gebied als geen ander kent. Zij hebben dan ook de vraag naar een betrouwbaar netwerk en supersnel internet herkend bij deze ondernemers.”

“Als partner heeft Connectium ons gevraagd om mee te denken in de operationele verzorging van het netwerk”, legt Joost uit. NDIX neemt het beheer van het netwerk op zich. “Wij hebben als netwerkspecialist al ruim 20 jaar ervaring met dit soort vraagstukken. Omdat wijzelf geen glasvezel in eigendom hebben, hebben wij Fiber Direct aangewezen als partner voor de realisatie van het netwerk. Dit was de ideale combinatie voor een kwalitatief betrouwbaar netwerk voor de ondernemers. Mooi dat we dit met elkaar ook daadwerkelijk hebben weten te realiseren!"

Start werkzaamheden
Het minimaal aantal vereiste aansluitingen is inmiddels behaald en de vergunningsaanvragen zijn dan ook al aangevraagd. De voorbereidingen voor de aanleg van zakelijk glasvezel starten naar verwachting deze maand. De oplevering van de verbindingen is in het najaar van 2020.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.