Sponsorproject: Stichting WensAmbulance

Van wens naar werkelijkheid!

6-12-2021

TReNT ondersteunt, stimuleert en sponsort op verschillende manieren sport-, cultuur- en maatschappelijke instellingen. Ook ieder personeelslid wordt in staat gesteld om jaarlijks een zelfgekozen doel te sponsoren. Dat kan de lokale sportclub zijn, maar ook een liefdadigheidsinstelling of evenement. Collega Ewout Koldenhof sponsort dit jaar Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die als doel heeft de (laatste) wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend liggend vervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten.

Eén van de wensen die de stichting heeft laten uitkomen is van een wensvrager (90 jaar) die naar zijn oude werkplek terug wilde. Hij was vroeger opperboswachter in een prachtig natuurgebied en wilde graag nog één keer terug naar dat gebied waar hij 30 jaar geleden al afscheid van nam. Zijn opvolger, de nieuwe opperboswachter, had de tijd genomen om een dag mee te reizen en de wensvrager rond te begeleiden.

Het was voor iedereen een dag om nooit te vergeten. ❤

Kijk voor meer informatie op wensambulance.nl 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.