Nieuwe glasvezelverbinding verbindt Apeldoorn en Harderwijk

Nieuwe glasvezelverbinding verbindt Apeldoorn en Harderwijk

22-12-2020

TReNT is gestart met de aanleg van een nieuwe glasvezelverbinding naar Uddel. Voor deze nieuwe verbinding wordt een aftakking gemaakt van onze huidige verbinding tussen Apeldoorn en Barneveld. Met deze uitbreiding creëren tevens we een doorgaande korte route tussen Apeldoorn en Harderwijk. Bekijk hier ons (vernieuwde) netwerk. 

Om deze uitbreiding te verwezenlijken wordt circa zes kilometer nieuwe glasvezel aangelegd. 

Onze huidige klanten Jacobus Fruytier Scholengemeenschap en Alliander zijn de eerste gebruikers van deze verbinding. Ook onderzoekt TReNT of de bedrijventerreinen langs deze route in de toekomst digitaal ontsloten kunnen worden. 

De uitvoering is momenteel in volle gang en de oplevering staat gepland voor Q1 2021.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.