Een nieuwe look!

Een nieuwe look!

12 oktober 2018

Dit jaar viert TReNT Glasvezel haar 15-jarig jubileum. Al 15 jaar lang dragen wij bij aan de ambities van ondernemers in Oost-Nederland door hen te voorzien van het snelste zakelijke glasvezel. Wij zetten deze mijlpaal extra in de spotlights met een nieuwe huisstijl en website. 

Als bedrijf zijn we de afgelopen jaren volwassener geworden en daarom hebben we onze huisstijl in een nieuw "2.0" jasje gestoken. Een nieuw jasje dat past bij de missie en hedendaagse ambities van TReNT. Dit gaat mede bijdragen aan een grotere herken- en zichtbaarheid. Met een nieuw logo als ‘roze draad’ zullen al onze uitingen een andere look krijgen. In een verfrissende en heldere kleurstelling, helemaal van deze tijd.  

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.