De Kop ontwikkelt - Enschede

Megaproject uit de startblokken, infrastructurele ingrepen noodzakelijk

Enschede zet een grote stap op weg naar een nieuwe toekomst met de realisatie van ‘De Kop’. Dit project is dan ook het meest ingrijpende binnenstedelijke bouwproject van Overijssel. Voor dit megaproject vinden werkzaamheden plaats binnen de driehoek Boulevard 1940 / Beltstraat / Nijverheidsstraat te Enschede. Hier worden ca. 550 woningen, 3.000 m2 commerciële kantoorruimten en horeca én 400 parkeerplaatsen ondergronds en bovengronds gerealiseerd.

Reorganisatie van de bestaande ondergrondse, infrastructuur van kabels en leidingen

Dit project heeft tot gevolg dat alle kabels en leidingen binnen deze aangegeven driehoek verlegd c.q. omgelegd dienen te worden. TReNT is, net zoals alle andere providers, gehouden aan de telecomwet. Hierin staat beschreven dat wij deze werkzaamheden moeten uitvoeren binnen de door de wet voorgeschreven tijd.

Dit heeft tot gevolg dat er twee backbone Centrumringen alsmede de backbone Zuidring tegelijk, in de nacht, onderbroken moeten worden. De backbone kabel van Enschede naar Duitsland kan al in een eerder stadium omgelegd worden.

Deze werkzaamheden zullen voor een behoorlijk aantal klanten een nachtelijke onderbreking tot gevolg hebben. Wij zullen dan in één nacht op zes plaatsen tegelijk werkzaamheden moeten uitvoeren. Hiervan zullen de betroffen klanten t.z.t. een aankondiging van ontvangen.

Verdere informatie omtrent dit bouwproject van de gemeente Enschede kunt u hier vinden. 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.