Jubileummagazine

Jubileummagazine

Als 20 jaar het best bewaarde geheim van Twente. 

Dit jaar bestaat TReNT Glasvezel 20 jaar. Een prachtige mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben wij speciaal voor u een prachtig jubileummagazine gemaakt. Dit speciale magazine staat vol met verhalen over de historie van TReNT, cijfers en weetjes, klantervaringen, verhalen van onze medewerkers en ook onze aannemers vertellen over de bijzondere samenwerking.  

Nieuwsgierig? U kunt het magazine hieronder lezen (klik op de cover om het magazine te openen).


Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.