Hoogtepunten 2019

Hoogtepunten 2019

Nog een paar dagen en dat zit 2019 er alweer op. En wat voor een jaar is het geweest. We hebben ervan genoten en hopelijk u ook. We blikken terug op vijf hoogtepunten van het afgelopen jaar. 

Nieuwe verbindingen
Bij TReNT breiden we ons netwerk voortdurend uit. Zo blijven we werken aan een groot en fijnmazig glasvezelnetwerk in Oost-Nederland. Dit jaar realiseerden we een flink aantal nieuwe verbindingen, waaronder Apeldoorn–Zwolle en Apeldoorn–Barneveld. Ook kwam daar in oktober een cityring in Zwolle bij. 

TReNT 20 jaar
In het najaar vierden we onze 20ste verjaardag. Dat deden we met o.a. een bijzondere reis naar Wenen. Daarnaast hebben we in samenwerking met Van Deinse Media een prachtig jubileummagazine gemaakt. Dit magazine staat boordevol verhalen over de historie van TReNT, cijfers en weetjes, klantervaringen, verhalen van onze medewerkers en ook onze aannemers vertellen over de bijzondere samenwerking. Op woensdag 11 december was de officieel lancering van het jubileummagazine in het Rijksmuseum Twenthe. Al onze klanten, leveranciers, partners en overige relaties ontvangen een exemplaar in het nieuwe jaar.

 

Onze klanten beoordelen ons netwerk met een 9,1
Veel van onze klanten hebben dit jaar weer meegewerkt aan ons tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. In juli publiceerden we vol trots de cijfers. Klanten waardeerden ons met een 8,6 waarbij de betrouwbaarheid van de glasvezelverbinding zelfs met een 9,1 werd beoordeeld. De Net Promotor Score (in welke mate onze klanten optreden als ambassadeurs van TReNT) is gestegen van 44% in 2017 tot maar liefst 52% in 2019!

We gingen de challenge aan
Op 27 & 28 juni vond de eerste editie plaats van ICT² (oftewel ict square) in de Grolsch Veste, georganiseerd door onze partner NDIX. Dit tweedaags evenement stond in het teken van de exponentiële groei in digitalisering.

Bezoekers konden twee dagen lang kiezen uit 75 parallelsessies over digitalisering. We stonden op de informatiemarkt en deze bood ons een goede gelegenheid om op een bijzondere locatie ontspannen bij te praten en nieuwe contacten te leggen.

We waren er weer bij…
Ook dit jaar hebben we samen met onze klanten een aantal mooie evenementen bijgewoond. Zo waren we aanwezig bij de FBK Games, Zwarte Cross en alle thuiswedstrijden van FC Twente. Daarnaast konden onze klanten weer een bezoek brengen aan het Rijksmuseum Twenthe. 

 

We willen al onze klanten, leveranciers, partners en overige relaties bedanken voor een prachtig jaar. Natuurlijk hopen we ook in 2020 weer succesvol samen te mogen werken. 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.