Aanleg Veluweroute door TReNT met succes afgerond!

Aanleg Veluweroute door TReNT met succes afgerond!

9-3-2022

Vorig jaar september is TReNT gestart met de aanleg van een grootschalig glasvezelnetwerk tussen Harderwijk, Putten, Nijkerk en Barneveld. Deze route - intern ook wel Veluweroute genoemd - is vorige maand succesvol afgerond.

Met deze nieuwe glasvezelinfrastructuur heeft TReNT haar aanwezigheid in Gelderland versterkt en een ring gecreëerd die Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Voorthuizen en Uddel met elkaar verbindt. Mede dankzij de goede samenwerking met de gemeenten en onze aannemer Circet hebben we het project tijdig kunnen opleveren richting de eerste klant die gebruik maakt van deze infrastructuur.

Harderwijk is zeker niet het eindstation: het is een tussenstap in de verdergaande verglazing van Noord-Oost Nederland. Zo is deze uitbreiding een eerste stap om een grote ring te realiseren tussen Apeldoorn – Nijkerk – Harderwijk – Zwolle. Ook wordt het huidige netwerk uitgebreid richting Flevoland, vanuit Hattem via Elburg en Dronten richting Lelystad. De verwachte oplevering staat gepland voor Q2/2022.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.