Veilige en snelle verbindingen - Zwolle

TReNT start met aanleg glasvezel in Zwolle

Dark fiber nu ook beschikbaar in Zwolle

Onder andere Apeldoorn, Deventer, Enschede, Doetinchem en Nijmegen hadden het al en nu volgt ook Zwolle. TReNT start daar met de aanleg van dark fiber glasvezelverbindingen om zo een grootschalig, fijnmazig glasvezelnetwerk te realiseren in deze dynamische Hanzestad. Met de start van dit project wordt de digitale bereikbaarheid sterk verbeterd in de stad van de Peperbus en IJsselhallen.

Dark fiber

Rechtstreekse glasvezelverbinding tussen uw verschillende bedrijfslocaties

Met dark fiber levert u een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen verschillende grote bedrijfslocaties die veel capaciteit nodig hebben. U transporteert hierbij zelf het optische signaal over de glasvezelkabel. Door zelf de netwerkapparatuur aan beide zijden van de verbinding te plaatsen, maakt u zelf uit welke snelheid de verbinding krijgt. U bent dus niet meer afhankelijk van uw telecom- of internetprovider, maar baas in eigen huis. U - en niemand anders - behoudt de regie over uw eigen dark fiber verbinding. 


Altijd en overal veilig toegang tot uw data

                                       

Meerdere vestigingen

Glasvezel is de ideale verbinding om meerdere vestigingen met elkaar te verbinden om zo een gesloten netwerk te realiseren. Hierdoor ontstaat virtueel één netwerk wat ervoor zorgt dat u meer zekerheid heeft. 


Werken in de cloud

Werken in de cloud wordt steeds populairder. Het belang van een stabiele internetverbinding is dan enorm groot. TReNT Glasvezel heeft grote bedrijven ondersteund bij het verbinden van de cloud toepassingen met het eigen netwerk.


Redundantie

Voor locaties waar de hoogste beschikbaarheid noodzakelijk is, bieden we een redundante verbinding aan. Dit houdt in dat uw klantlocaties via twee geografisch gescheiden routes wordt aangesloten. Indien de ene route uitvalt, kan de andere route de communicatie overnemen.


Er is meer...

Naast het leveren van dark fiber verbindingen tussen bedrijfslocaties en datacenters wordt het glasvezelnetwerk van TReNT ook ingezet om locaties op het ethernet platform van NDIX te koppelen, waarmee punt-punt verbindingen via ethernet kunnen worden gerealiseerd. Momenteel heeft NDIX vier opstappunten (PoP's) in Zwolle, namelijk: provinciehuis, stadskantoor, Equinix en Politie IJsselland. Met één aansluiting op het NDIX-netwerk kunt u direct verbonden worden met elke uithoek van hun netwerk. Tevens is een aansluiting op hun digitale marktplaats ook mogelijk waarmee u toegang krijgt tot meer dan 100 ICT-dienstaanbieders. 


VOORDELEN (MANAGED) DARK FIBER

 Zeer lage latency

 Veiligheid (alle data blijft binnen 
het eigen netwerk)

 Vast tarief per maand

 Onbeperkte bandbreedte 

 24/7 support


 Netwerkbeschikbaarheid van 99,8%

 Toekomstvaste inrichting van uw netwerk

 Volledig gemanaged 

 Keuzevrijheid

 Klaar voor werken in de cloudMaak kennis met...

Maak in één oogopslag kennis met leuke weetjes en de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Laat u verrassen. Én bekijk hieronder ons verzorgingsgebied!


Zij gingen u voor...

Trots zijn wij op het vertrouwen van onze klanten. 
Bekijk hier wie u voor gingen!


Direct contact

Daag ons uit met uw vraag. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.