Uitslag KTO

Trots, onze klanten beoordelen ons glasvezelnetwerk met een 9,1

De afgelopen maanden hebben veel van onze klanten weer meegewerkt aan ons tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Het onderzoek had als doelstelling om inzicht te krijgen in de tevredenheid van onze klanten om onze dienstverlening zo optimaal te verbeteren. Wij delen graag de belangrijkste resultaten van dit onderzoek in een notendop.

Lees hieronder verder

Uit de resultaten bleek dat de algemene tevredenheid over TReNT hoog scoort, namelijk een 8,6. Dit was in 2017 een 8,4. De betrouwbaarheid van onze glasvezelverbinding is het hoogst beoordeelde aspect, namelijk met een 9.1. Iets waar wij ook hard aan werken. Ook de tevredenheid over onze dienstverlening is nog verder gestegen en toegenomen tot een 8,8 gemiddeld. Een andere mooie ontwikkeling die te zien is, is die in de loyaliteit en aanbevelingsintentie (NPS +52%).

Storingen

Ruim zeven op de tien klanten heeft in de afgelopen 12 maanden (gerekend vanaf maart ’18) niet te maken gehad met storingen. De klanten die het afgelopen jaar wel een storing hebben gehad geven aan dat dit helemaal of enigszins naar tevreden opgelost is. Bij het oplossen van een storing richten wij ons ook op volledige openheid en streven wij naar een snelle afhandeling. Wij zeggen niets voor niets dat onze meest tevreden klanten degenen zijn die al eens een storing hebben gehad. Zij hebben immers onze prettige werkwijze persoonlijk in de praktijk ervaren. Door onze compacte en informele organisatie ontstaat een grote betrokkenheid. 

Naast deze geweldige resultaten zijn ook suggesties naar voren gekomen waarmee wij de tevredenheid nóg meer kunnen laten stijgen. Het verhogen van het aantal contactmomenten en meer informatievoorziening zijn enkele van die suggesties. Zo hebben enkele klanten aangegeven dat zij graag op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen en innovaties binnen de branche en TReNT zelf. Een uitdaging die wij graag aangaan en dan ook oppakken.

Graag willen wij onze klanten bedanken voor deze mooie score en zullen ons best blijven doen om het hoge kwaliteitsniveau van TReNT Glasvezel te handhaven

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.