TReNT verbindt Apeldoorn en Barneveld

TReNT breidt haar glasvezelnetwerk uit en verbindt Apeldoorn en Barneveld

19 juni 2019

TReNT Glasvezel slaat haar vleugels verder uit en gaat een rechtstreekse glasvezelverbinding tussen Apeldoorn en Barneveld aanleggen. Naast de al bestaande route via Arnhem / Ede wordt deze verbinding tussen Apeldoorn en Barneveld TReNTs tweede verbinding naar Food Valley. Door deze nieuwe verbinding zet TReNT een grote stap voorwaarts om bedrijven en instellingen rond Ede/Wageningen te voorzien van redundante infrastructuur. De nieuwe verbinding heeft een lengte van ca. 40 km en wordt in het vierde kwartaal van 2019 in gebruik genomen. Datacenter BIT in Ede wordt hiermee ook ontsloten middels een volledig redundante ring richting het oosten van Nederland.

Door een tweede redundante verbinding over een gehele andere route te realiseren kunnen wij onze klanten optimale continuïteit garanderen. Hierdoor krijgen zij de kwaliteit die nodig is om hun dienstverlening verder te verbeteren. 

Aanleiding van deze nieuwe infrastructuur is het aansluiten van een tiental 4G-zendmasten. Ook een geografisch verspreide grote zorginstelling en onderwijsgroep maken hiermee hun redundante ring rond.
 

Ontdek de mogelijkheden voor u

We vertellen u graag wat TReNT kan betekenen voor uw organisatie. Neem contact met ons op via: 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.