Redundantie

Redundante glasvezelverbindingen

Dagelijks maken we op allerlei manieren gebruik van connectiviteit. Via mail, cloud applicaties, telefonie en vele andere toepassingen. Connectiviteit is de noodzakelijke voorwaarde voor alle digitale toepassingen waarbij data wordt uitgewisseld tussen apparaten. Dat zijn er steeds meer, maar de beschikbaarheid van hoogwaardige connectiviteit is allerminst vanzelfsprekend. Echter is een goede en redundante connectiviteit van belang voor een stabiele bedrijfsvoering.

 Niet alleen verbindingen tussen vestigingen en datacenters zijn belangrijk, ook de bereikbaarheid van een organisatie voor klanten, leveranciers en partners, vereist een hoge beschikbaarheid van het netwerk. Onderbrekingen in uw netwerkverbinding kunnen dan ook kritiek zijn. Bedrijfsprocessen stoppen, klanten kunnen niet bediend worden, systemen van leveranciers kunnen niet bereikt worden en medewerkers kunnen hun werkzaamheden niet meer uitvoeren. Connectiviteit is dus cruciaal voor het bedrijfsleven; het is de ruggengraat van elke organisatie.

Om die connectiviteit te waarborgen en storingen in uw netwerkverbinding zoveel mogelijk uit te sluiten, kunt u kiezen voor een redundante oplossing van TReNT. Op deze manier kunnen wij u hoge beschikbaarheden bieden. Redundantie houdt in dat uw locaties via twee volledig gescheiden routes wordt aangesloten. Wanneer één verbinding onverwacht mocht uitvallen, is er een tweede route die de verbinding overneemt. Bij TReNT kunnen wij glasvezel via 100% redundante routes realiseren. Zo ontvangt u altijd een weergave van de route van de verbindingen die u bij ons afneemt. Hierdoor weet u zeker dat de verbindingen daadwerkelijk gescheiden zijn en niet alsnog door dezelfde geul of kabel lopen. 


Daarom TReNT

Maatwerk

Bij TReNT begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Als klant van TReNT kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze ervaren specialisten nemen het volledige project van begin tot eind voor hun rekening. En u heeft één vast aanspreekpunt. Open breedbandmodel

Met een dark fiber verbinding van TReNT krijgt u toegang tot ons snelgroeiende netwerk. Bovendien kunt u worden aangesloten op de NDIX: de onafhankelijke digitale marktplaats voor ICT-diensten. Een combinatie die onze klanten uitstekend bevalt. Door de scheiding van infrastructuur en diensten weet u daarnaast precies wat u in uw verbinding investeert en welke kosten aan uw diensten toegeschreven kunnen worden.


Kwaliteit

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie die bedrijfskritische ICT-oplossingen verzorgt voor bedrijven, overheidsinstanties, onderwijs- en zorginstellingen is het namelijk van groot belang dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen. TReNT is dan ook in het bezit van certificering ISO 9001:2015; de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. 


Ontdek de mogelijkheden

Wij kunnen u alles vertellen over redundante oplossingen.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.