Geen internet betekent geen klanten.

Klant aan het woord: Drukwerkdeal

Als je de naam Drukwerkdeal.nl noemt, gaat er bij (bijna) iedereen wel een lampje branden. Het is een uitzonderlijk succesverhaal. Begonnen als afstudeerproject, binnen een paar jaar een miljoenenbedrijf, om vervolgens te worden gekocht door een nog veel groter miljoenenbedrijf. Maar wat maakt Drukwerkdeal succesvol? Natuurlijk, een efficiënte manier van drukken en goede marketing, maar vooral hun denkwijze: wat wil de klant?

Hun motto is daarom: simpel en snel drukwerk bestellen. Als "online-drukker" is Drukwerkdeal dus gebaat bij een zeer hoge beschikbaarheid van het world-wide-web en een goede automatisering. Wij leveren een belangrijk aandeel in dit verhaal met onze dark fiber glasvezelverbindingen.  

‘We zijn super afhankelijk van onze internetverbinding’, vertelt Koen Roumen, CTO van Drukwerkdeal. 'Daarom waren wij op zoek naar een bedrijfsnetwerk dat super betrouwbaar is en een stevig fundament is voor de toekomst. De door TReNT gerealiseerde oplossing voelt als een verzekering om rustig te gaan slapen.'

Meer weten over Drukwerkdeal? Kijk dan op: drukwerkdeal.nl


Laat uw onderneming groeien

Wilt u graag de mogelijkheden ontdekken voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op! U mag ons natuurlijk ook zelf bellen. 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.