Ikwilvanmijnautoaf: bereikbaarheid is ontzettend belangrijk

Klant aan het woord:
Ikwilvanmijnautoaf

Je auto verkopen? Dan denk je waarschijnlijk al snel aan ikwilvanmijnautoaf.nl. Opgericht in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Ikwilvanmijnautoaf.nl bemiddelt tussen particulieren en RDW-erkende dealers die via hun platform dagelijks biedingen plaatsen. Het hele verkoopproces vindt online plaats. En ook voor vragen en advies kunnen klanten zowel online als telefonisch bij ikwilvanmijnautoaf.nl terecht. Om de continuïteit te waarborgen, was het bedrijf op zoek naar een betrouwbare en snelle glasvezelverbinding.

Op het hoofdkantoor in Enschede werken ruim 80 medewerkers. Naast Nederland is het bedrijf ook actief in België en Duitsland. In vijftien jaar tijd hebben meer dan 80 miljoen mensen de virtuele weg naar de internationale formule van ikwilvanmijnautoaf gevonden. 

"Met de glasvezelverbinding van TReNT zijn we verzekerd van een stabiele verbinding."

door Robbert Müller

Een goed werkende internetverbinding is cruciaal

‘Onze bedrijfsvoering is in grote mate afhankelijk van internet en connectiviteit’, vertelt Robbert Müller, IT-manager van Dealerdirect, het bedrijf achter de website. ‘Bereikbaarheid is dan ook ontzettend belangrijk. Als we niet bereikbaar zijn, kunnen we niet gebeld worden, liggen alle in- en verkopen stil en hebben we ontevreden klanten. We waren dan ook op zoek naar een betrouwbare partner die ons een snelle, veilige en vooral stabiele infrastructuur kon bieden’.

TReNT bood hiervoor een ideale oplossing: twee fysiek gescheiden tracés naar een knooppunt van NDIX (in datacenters Previder PDC2 te Hengelo & Equinix te Enschede). ‘Bij de offerte ontvingen we ook een .kmz bestand (Google Earth file). Zo konden we direct zien dat de routes ook daadwerkelijk geografisch redundant van elkaar lopen, zonder kruisingen. Die transparantie hebben wij zeer gewaardeerd’, vertelt Robbert. De aanleg van de glasvezelverbindingen is in volle gang en worden eind dit jaar opgeleverd. 

Meer weten? Kijk op: www.ikwilvanmijnautoaf.nl


Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over deze case en helpen u met uw uitdagingen op het gebied van connectiviteit .

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanmelding, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.