Ethernet

Toegang tot digitale marktplaats voor het binnenhalen van ICT-diensten 

Naast dark fiber verbindingen kunnen wij, indien gewenst, ook uw aansluiting afkoppelen op ethernetnetwerken van verschillende carriers. Met een ethernetverbinding verbindt u uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenter(s) veilig en flexibel via een privéorganisatienetwerk op maat. Over dit netwerk kunt u meerdere diensten transporteren, zoals internet, telefonie, beveiligingsdiensten.  

Eén van de netwerken waarop TReNT connecteert is NDIX te Enschede. Met een NDIX-aansluiting krijgt u toegang tot hun digitale marktplaats. Deze aansluiting bestaat uit een poort op één van hun switches (uw NDIX-poort) en een glasvezelverbinding van TReNT tussen deze poort en uw bedrijfslocatie(s).

Via de digitale marktplaats van NDIX zijn alle mogelijke ICT-diensten beschikbaar. Basisdiensten als internet, telefonie, back-up en kantoorautomatisering. Maar ook camera- en objectbeveiliging, SaaS, clouddiensten en pinnen. Daarnaast zijn specifieke diensten als wachtkamertelevisie, elektronische leeromgevingen en digitale gemeenteloketten beschikbaar. U kiest zelf welke ICT-diensten u bij welke aanbieder wilt afnemen en u sluit zelf de contracten daarvoor af. U kunt zonder problemen van aanbieder veranderen of diensten van meerdere aanbieders tegelijkertijd gebruiken, terwijl u van dezelfde aansluiting gebruik blijft maken.

Datacenterconnectiviteit

Als uw organisatie al apparatuur heeft staan in een datacenter waar NDIX aanwezig is, heeft u alleen nog maar een NDIX-poort nodig om verbonden te worden met de digitale marktplaats van NDIX. Een patch van uw apparatuur naar een switch van NDIX is voldoende om u aan te sluiten op de digitale markplaats.

Onbeperkte bandbreedte

Voor uw netwerk kunt u per verbinding de behoefte aan bandbreedte bepalen. De poortsnelheden van NDIX zijn verkrijgbaar in bandbreedtes variërend van 100 Mbit/s tot 10 Gbit/s.

Redundante uitvoering

U kunt uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters via enkelvoudige en redundante verbindingen aan elkaar koppelen. Het belang van de locatie bepaalt wat voor verbinding u nodig heeft. Wij adviseren u graag. 

Goed nieuws
U bent een stap dichterbij het meest dynamische glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is namelijk (zakelijk) glasvezel van TReNT beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem zelf contact met ons op via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen garanties afgeven. Dit kan komen omdat ons glasvezelnetwerk niet bij u in de buurt ligt of dat er bijzondere omstandigheden zijn. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel met één van onze specialisten op  053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.