Zakelijke ondernemingen

Wanneer uw bedrijf meerdere locaties heeft, kunt u al heel snel voordeel hebben bij een zeer snelle en betrouwbare verbinding tussen deze locaties. Consolidatie van serveromgevingen, receptiefunctie en telefonie zijn slechts enkele voorbeelden die bijdragen aan efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering. Daarnaast wordt back-up en SAN (Storage Area Network) tussen locaties mogelijk. Dark fiber van TReNT is de ideale infrastructuur die dergelijke toepassingen mogelijk maakt voor zakelijke ondernemingen. Het is een punt-punt verbinding, de bandbreedte is door uw organisatie zelf in te regelen en u betaalt een vast bedrag per maand. Dit laatste is ongeacht het gebruik van de verbinding.

Koppeling met een datacenter

U kunt er ook voor kiezen om uw data veilig in een datacenteromgeving te plaatsen. De datacenters die op ons netwerk aangesloten zijn, bieden een zeer veilige en geconditioneerde omgeving waar een ruime keuze is aan af te nemen datacenterdiensten. Hosting en co-locaties zijn hierbij voor de hand liggend maar u kunt ook denken aan allerhande cloudoplossingen. Wilt u maximale beschikbaarheid dan is het zelfs mogelijk gebruik te maken van meerdere datacenters die redundant met elkaar verbonden zijn. TReNT is niet alleen de leverancier van uw verbinding maar ook uw kennispartner.

Redundantie

Wanneer uw verbindingen dermate bedrijfskritisch zijn dat uitval eigenlijk niet mag voorkomen dan kan een redundante verbinding de zekerheid bieden die u nodig heeft. Redundantie wil zeggen dat er twee volledig gescheiden tracés gebruikt worden om uw locatie op glasvezel aan te sluiten. Wanneer één verbinding onverhoopt mocht uitvallen, heeft u nog de beschikking over de tweede lijn. Redundantie is altijd maatwerk, neemt u daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden van redundantie te bespreken.

Waarom de zakelijke dienstverlening voor een TReNT-netwerk kiest:

  • Eigen baas over de glasvezel
  • Dataconsolidatie
  • Keuzevrijheid bij upgrading netwerk

Zakelijke ondernemingen die u voorgegaan zijn: o.a. Grolsch, Nedap, Kramp, Vredestein, Moba, Agrovision